Skip to main content

Myyntikanavat ja myyntiyhtiöt

Myyntikanavat

Toimimme yhteistyössä tunnettujen kansallisten ja kansainvälisten sähköalan ammattilaisten kanssa kaikilla markkina-alueillamme. Kumppanuuskenttään kuuluvat kaikki merkittävät sähkötukkuliikkeet, teollisuusyrityksiä sekä verkosto- ja rakennusurakoitsijoita.

Myynnin yhteystiedot


Myyntiyhtiöt

Reka Kaapelilla on myyntiyhtiöt Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa ja Venäjällä. Pohjoismaisia tytäryhtiöitä johdetaan Suomesta käsin, ja niiden tekninen tuki, markkinointi ja myynnin tuki toimivat Suomessa.

Ruotsissa neljän hengen paikallinen myyntitiimi palvelee alueen asiakkaita. Tanskan myynnistä vastaa paikallinen myyntipäällikkö. Norjan asiakkaita palvelee kaksihenkinen paikallinen myyntitiimi.

Viron tytäryhtiö kuuluu Baltic-alueorganisaatioon, jota johtaa myyntijohtaja Suomessa sijaitsevan tukiorganisaation kanssa.

Pietarissa sijaitsee Reka Cables LLC. Paikallinen myynti yhdessä Suomen myyntiorganisaation kanssa palvelee venäläisiä ja CIS-asiakkaita. Tekninen tuki, myynnin johto ja myynnin tukitoiminnot sijaitsevat Suomessa.


Reka Kabel Ab, Ruotsi yhteystiedot

Reka Kabel A/S, Tanska yhteystiedot

Reka Kabel AS, Norja yhteystiedot

Baltian myynnin yhteystiedot

Venäjän/IVY:n myynnin yhteystiedot