Skip to main content

Reka Kaapeli - luotu johtamaan

Jo yli puoli vuosisataa suomalaisen kaapeliteollisuuden eturiviin kuulunut Reka Kaapeli toimittaa laadukkaita kaapeliratkaisuja teollisuuden, rakentamisen, sähkönsiirron ja televerkkojen tarpeisiin. Tänä päivänä meitä ammattitaitoisia rekalaisia on noin 250 ja työskentelemme Suomessa kolmella paikkakunnalla: Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Keuruulla.

Olemme suurin suomalaisomisteinen kaapelivalmistaja. Nykyaikaisten tuotantomenetelmiemme ja -teknologiamme tuloksena syntyy keski- ja suurjännitekaapeleita, tiedonsiirtokaapeleita, instrumentointi- ja ohjauskaapeleita, asennusjohtoja sekä voimakaapeleita. Toimimme kansainvälisesti ja päämarkkina-alueitamme ovat kotimaan ohella muut Pohjoismaat, Baltia ja Venäjä. Meillä on tytäryhtiöt Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa ja Venäjällä.

Laatua asiakasta ja ympäristöä ajatellen

Ensiluokkainen laatu ja asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen ovat olleet kautta aikojen tärkeitä asioita Rekalle. Meillä on aito halu olla yhä paremmin kiinni tässä ajassa, kehittyä ja auttaa asiakkaitamme uuden luomisessa.

Käytämme kaapelin valmistuksessa parhaita raaka-aineita ja mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä materiaaleja. Lähtökohtanamme on, ettei tuotannosta saa liueta luontoon, maaperään tai vesistöihin haitallisia aineita.

Konserni taustatukena

Reka Kaapeli kuuluu Neo Industrial -konserniin. Neo Industrial Oyj on suomalainen teollisuuden omistaja ja kehittäjä, jonka strategiaan kuuluu investoida teollisiin keskenään synergisiin yrityksiin. Investointien tavoitteena on kehittää yrityksiä pitkäjänteisesti ja nostaa sijoitetun pääoman tuottotasoa. Neo Industrialin toimiala on Kaapeliteollisuus. 

Lue lisää Neo Industrial Oyj:stä