Skip to main content

Reka Kaapeli - luotu johtamaan

Jo yli puoli vuosisataa suomalaisen kaapeliteollisuuden eturiviin kuulunut Reka Kaapeli toimittaa laadukkaita kaapeliratkaisuja teollisuuden, rakentamisen, sähkönsiirron ja televerkkojen tarpeisiin. Tänä päivänä meitä ammattitaitoisia rekalaisia on noin 250 ja työskentelemme Suomessa kolmella paikkakunnalla: Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Keuruulla.

Olemme suurin suomalaisomisteinen kaapelivalmistaja. Nykyaikaisten tuotantomenetelmiemme ja -teknologiamme tuloksena syntyy keski- ja suurjännitekaapeleita, instrumentointi- ja ohjauskaapeleita, asennusjohtoja sekä voimakaapeleita. Toimimme kansainvälisesti ja päämarkkina-alueitamme ovat kotimaan ohella muut Pohjoismaat, Baltia ja Venäjä. Meillä on tytäryhtiöt Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa ja Venäjällä.

Laatua asiakasta ja ympäristöä ajatellen

Ensiluokkainen laatu ja asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen ovat olleet kautta aikojen tärkeitä asioita Rekalle. Meillä on aito halu olla yhä paremmin kiinni tässä ajassa, kehittyä ja auttaa asiakkaitamme uuden luomisessa.

Käytämme kaapelin valmistuksessa parhaita raaka-aineita ja mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä materiaaleja. Lähtökohtanamme on, ettei tuotannosta saa liueta luontoon, maaperään tai vesistöihin haitallisia aineita.

Konserni taustatukena

Reka Kaapeli kuuluu Reka Industrial -konserniin. Reka Industrial investoi moderniin yhteiskuntaan ja uudistaa yhteiskunnan tukijalkana toimivaa teollisuutta. Teollisena perheyhtiönä Reka Industrial sitoutuu pitkäjänteisesti kehittämään omistamiensa yhtiöiden suorituskykyä ja kestävää kehitystä. Konserniyhtiöiden kautta Reka Industrial on mukana niin energia- kuin kulkuneuvoteollisuudenkin murroksessa. Reka Industrialin B-sarjan osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Konserniin kuuluu myös Reka Kumi, joka on Pohjois-Euroopan johtavia teollisen kumituotteiden valmistaja. Reka Kumi toimittaa korkealaatuisia kumituotteita tunnetuille laitevalmistajille kuljetus- ja konepajateollisuuteen.

Lue lisää Reka Industrial Oyj:stä

Lue lisää Reka Kumi Oy:sta