Skip to main content

Rekan kaapelit pyörittävät renkaita

Vuonna 2015 Venäjän suurin ja nykyaikaisin rengastehdas - Nokian Tyres - juhli kymmenvuotista taivaltaan. Vsevolozhskissa Leningradin alueella sijaitsevan tehtaan virallinen avajaisseremonia pidettiin syyskuussa 2005.

Reka Kaapeli on ollut mukana rakennusprojektissa aivan sen alusta alkaen. Rakennettavan alueen kokonaispinta-ala oli yli 100 000 m2. Samaan aikaan rakennettiin myös konepajojen, varaston sekä palvelu- ja toimistoalueiden jakeluverkot.

Rekan kaapeleita käytettiin teknisten järjestelmien ja laitteiden asennuksiin, hälytysjärjestelmien asennuksiin ja tiedonsiirtoverkkoihin. Kaapelityypit vaihtelivat 75 V instrumentointikaapeleista 20 kV voimakaapeleihin.

Tällä hetkellä Venäjän Nokian Tyresilla on toiminnassa 13 tuotantolinjaa, joiden yhteen laskettu tuotantokapasiteetti on yli 15 miljoonaa rengasta vuodessa. Vuosia kestäneen projektin aikana Reka Kaapeli osoitti olevansa luotettava kumppani, joka tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä kaapeliratkaisuja.

Nokian Tyres (Venäjä)

Vsevolozhskin Nokian Tyresin tehdas on Euroopan nykyaikaisin rengastehdas ja Venäjän suurin rengasvalmistaja. Laitos käyttää huippuluokan korkeateknologiaa ja täysin automatisoituja tuotantomenetelmiä. Tehdas tuottaa talvi- ja kesärenkaita autoihin ja maasto-ajoneuvoihin. Tuoteryhmiä ovat Nokian Hakkapeliitta, Nokian Hakka, Nokian Nordman, WR ja Rotiiva.

Vuodesta 2009 lähtien Nokian Tyres -tehdas (Venäjä) on ollut merkittävä kulutustavaroiden viejä. Nykyisin tehtaan tuotteita viedään maailmanlaajuisesti 43 maahan, mm. Suomeen, Skandinaviaan, Keski- ja Itä-Euroopan maihin, Kanadaan, Yhdysvaltoihin ja Kiinaan.