Skip to main content

Kaapelit teollisuuden tarpeisiin

Kaapeleita tarvitaan eri teollisuudenalojen laitteiden ohjauksessa ja sähkönsyötössä. Teollisuuden kaapeleilta vaaditaan monenlaisia erityisominaisuuksia ja kestävyyttä kovissa olosuhteissa.

Reka Kaapeli toimittaa teollisuusympäristöihin soveltuvia laadukkaita kaapeliratkaisuja. Valikoimiimme kuuluu mm. tiedonsiirtokaapeleita, instrumentointi- ja ohjauskaapeleita sekä asennusjohtoja ja voimakaapeleita.

Kaapeleita tarvitaan useisiin erilaisiin teollisuuskohteisiin, joissa kaikissa on omat erityisvaatimuksensa. Reka Kaapeli valmistaa kaapeleita aina 75 V tiedonsiirtokaapeleista 170 kV suurjännitemaakaapeleihin.

Kaapelin valmistukseen käytetään mm. kuparia, alumiinia sekä erilaisia muoveja ja laminaatteja riippuen kaapelin käyttötarkoituksesta. Reka Kaapeli käyttää kaapelin valmistuksessa parhaita raaka-aineita ja aina mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä materiaaleja. Kaapelin materiaaleista ei saa liueta luontoon, maaperään tai vesistöihin haitallisia aineita. Kaapelin on kestettävä paitsi aikaa, myös asennusympäristöstä aiheutuvia erikoisvaatimuksia.