Latauspisteiden sähköistys

Hybridi- ja sähköautojen osuus autokannasta on voimakkaassa kasvussa, mikä yhdessä voimistuvien ympäristöarvojen kanssa vauhdittaa latausinfran rakentamista. Rekan valikoimista löytyy sopivat kaapelituotteet niin julkisten, taloyhtiöiden, yritysten kuin kotitalouksienkin latauspisteiden sähköistykseen.

Reka toimittaa erinomaisilla asennusominaisuuksilla varustettuja pien- ja keskijännitemaakaapeleita sekä halogeenittomia asennuskaapeleita, joilla latauskeskusten ja -asemien sähkönsyöttö saadaan sujuvasti hoidettua. Kaikki Rekan kaapelit valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja ne ovat käytössä kestäviä. Tuotteidemme laatu varmistaa omalta osaltaan latausasemien toimintavarmuuden, turvallisuuden sekä pitkän iän. Kaikki kaapelimme ovat kotimaisia Avainlipputuotteita, jotka valmistetaan vihreää energiaa hyödyntäen.

Rekan kaapelit sähköistävät autojen latauspisteitä taloyhtiöissä

Menossa oleva siirtymä sähköautoihin on saanut vipinää myös taloyhtiöihin. ”Pöydälläni on nyt parikymmentä tarjouspyyntöä ja saman verran on tiedossa taloyhtiöitä, joissa asia on parhaillaan pohdinnassa”, sanoo työnjohtaja Tatu Vattulainen Enersenseltä. Yksi heidän kohteistaan on Helsingin Hietalahdessa sijaitseva As Oy Hietalehden Helmi, johon latausasemat on jo asennettu ja ne ovat asukkaiden käytettävissä.

Kuva vihreästä sähköautojen latauspisteestä parkkihallissa. Taustalla musta ja valkoinen auto.