Skip to main content

Alumiinivoimakaapelit

Reka Kaapelin alumiinivoimakaapeleissa käytettävät PVC-materiaalit ovat asennusominaisuuksiltaan erinomaisia ja käytössä pitkäikäisiä. Näiden kaapeleiden lyijyttömät PVC-sekoitteet ovat turvallisia normaaleissa käyttöolosuhteissa. Alumiinivoimakaapelit soveltuvat kiinteään asennukseen sisällä ja ulkona.

Aurattavat alumiinivoimakaapelit soveltuvat kiinteään asennukseen ulkona, kaapelihyllyillä ja -kanavissa sekä metallirakenteissa. Aurattavat alumiinivoimakaapelit voidaan asentaa suoraan maahan ja ne soveltuvat kaapeliauraukseen.

Alumiinivoimakaapeleita on saatavilla myös halogeenittomina. Halogeenittomat alumiinivoimakaapelit eivät sisällä PVC:tä ja niiden valmistusmateriaalit ovat helposti kierrätettäviä.

Halogeenittomien alumiinivoimakaapeleiden savunmuodostus on vähäistä eivätkä ne levitä paloa yksittäin tai nipussa. Suosittelemme näitä kaapeleita käytettäviksi tiloissa, joissa on paljon ihmisiä ja joiden evakuointi on hankalaa. Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi päiväkodit, ravintolat, koulut, vanhainkodit ja julkiset rakennukset.