Skip to main content

EMC-voimakaapelit

EMC-voimakaapelit ovat häiriösuojattuja. Reka Kaapelin alumiinisissa ja kuparisissa EMC-voimakaapeleissa käytettävät PVC-materiaalit ovat asennusominaisuuksiltaan erinomaisia ja käytössä pitkäikäisiä. EMC-voimakaapelit eivät levitä paloa nipussa. Niiden lyijyttömät PVC-sekoitteet ovat turvallisia normaaleissa käyttöolosuhteissa. EMC-voimakaapelit soveltuvat kiinteään asennukseen sisällä ja ulkona.

EMC-voimakaapeleita on saatavilla myös halogeenittomina. Nämä kaapelit eivät sisällä PVC:tä ja niiden valmistusmateriaalit ovat helposti kierrätettäviä.

Halogeenittomien EMC-voimakaapeleiden savunmuodostus on vähäistä eivätkä ne levitä paloa nipussa. Suosittelemme näitä kaapeleita käytettäviksi tiloissa, joissa on paljon ihmisiä ja joiden evakuointi on hankalaa. Tällaisia ovat esimerkiksi päiväkodit, ravintolat, koulut, vanhainkodit ja julkiset rakennukset. 

Kuparista EMC-voimakaapelia on saatavilla myös palonkestävänä. Tämä kaapeli on tarkoitettu asennuksiin, joissa turvallisuus edellyttää hälytys-, ohjaus-, merkinanto- ja energiasyöttöjärjestelmien toimintaa myös tulipalon aikana. Palonkestävät voimakaapelit löytyvät Palonkestävät kaapelit -tuoteryhmästä.