Emoyhtiö Neo Industrial vaihtaa nimensä Reka Industrialiksi

Reka Kaapelin emoyhtiö Neo Industrial vaihtaa nimensä Reka Industrialiksi. Nimenvaihdos korostaa Reka-konsernin muutosta puhtaasta sijoitusyhtiöstä vahvemmin suomalaiseksi teolliseksi perheyhtiöksi. Reilun 120 vuoden aikana Reka on kasvanut askeleittain kenkätehtaasta kansainvälisesti tunnetuksi ja arvostetuksi teollisuusyritykseksi, jonka päätoimialueet ovat kaapeliteollisuus ja tekninen kumiteollisuus. Rentton perustajasuvun tarina on kasvanut uusiin mittoihin globaalien megatrendien kuten digitalisaation, energiatehokkuuden lisääntymisen ja uusiutuvan energian tarpeen aikakaudella.

Konsernin hallituksen puheenjohtajana toimiva Markku E. Rentto kertoo: ”Nimen muutos Reka Industrialiksi selkeyttää yrityksen brändiä ja nostaa esille luonnollisella tavalla Rekan jo nyt hyvän tunnettuuden arvostettuna kansainvälisesti toimivana teollisuusyrityksenä. Reka Industrial haluaa olla yhteiskunnan tukijalkana toimivan teollisuuden uudistaja. Investoimalla moderniin yhteiskuntaan luomme vastuullisesti uusia mahdollisuuksia älykkäälle ja energiatehokkaalle yhteiskunnalle”, painottaa Rentto.

Reka Industrial on suomalainen teollisuusyhtiö, joka omistaa kansainvälisiä kasvuvoimaisia kaapeli- ja kumiteollisuudessa toimivia yrityksiä. Konserni on vahvasti mukana energia- ja kulkuneuvoteollisuuden murroksessa. Yhtiöt työllistävät yhteensä 620 ammattilaista, joista suurin osa työskentelee kotimaassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 97,5 Me.

Lue lisää Reka Industrialista: www.rekaindustrial.fi