Latausasemien sähköistys

Hybridi- ja sähköautojen osuus autokannasta on voimakkaassa kasvussa, mikä yhdessä voimistuvien ympäristöarvojen kanssa vauhdittaa latausinfran rakentamista. Rekan valikoimista löytyy sopivat kaapelituotteet niin julkisten, taloyhtiöiden, yritysten kuin kotitalouksienkin latausasemien sähköistykseen.

Reka toimittaa erinomaisilla asennusominaisuuksilla varustettuja pien- ja keskijännitemaakaapeleita sekä halogeenittomia asennuskaapeleita, joilla latauskeskusten ja -asemien sähkönsyöttö saadaan sujuvasti hoidettua. Kaikki Reka by Nexans -kaapelit valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja ne ovat käytössä kestäviä. Tuotteidemme laatu varmistaa omalta osaltaan latausasemien toimintavarmuuden, turvallisuuden sekä pitkän iän. Kaikki kaapelimme ovat kotimaisia Avainlipputuotteita, jotka valmistetaan uusiutuvaa energiaa hyödyntäen.

Lue Reka-artikkeli: Sähköauton latausasema on pian joka taloyhtiön arkipäivää

Rekan kaapelit sähköistävät autojen latausasemia
taloyhtiöissä

Menossa oleva siirtymä sähköautoihin on saanut vipinää myös taloyhtiöihin. ”Pöydälläni on nyt parikymmentä tarjouspyyntöä ja saman verran on tiedossa taloyhtiöitä, joissa asia on parhaillaan pohdinnassa”, sanoo työnjohtaja Tatu Vattulainen Enersenseltä. Yksi heidän kohteistaan on Helsingin Hietalahdessa sijaitseva As Oy Hietalehden Helmi, johon latausasemat on jo asennettu ja ne ovat asukkaiden käytettävissä.

Kuva vihreästä sähköautojen latauspisteestä parkkihallissa. Taustalla musta ja valkoinen auto.

Lataa esite – kaapeliratkaisut latausasemien sähköistykseen

Reka Kaapelilta kestävät kaapeliratkaisut latausasemien sähköistykseen. Rekan valikoimista löytyy sopivat asentajaystävälliset kaapelituotteet niin julkisien, taloyhtiöiden, yritysten kuin kotitalouksienkin latausasemien sähköistykseen. Lue lisää esitteestä .

Haluatko lisätietoja? Autamme mielellämme.

Yhteydenottolomake