Tuotantolaitoksemme

Tuotantolaitoksemme

Kaikki kaapelimme valmistetaan kotimaassa Keuruun sekä Riihimäen tuotantolaitoksissa, jotka käyttävät CO₂-vapaata sähköä.

Kiinnitämme huomiota energiatehokkuuteen ja energian kokonaistehokkuutta parantaaksemme, olemme asentaneet tehtaillemme aurinkovoimalat. Tehdashallien valaistuksessa käytämme energiaa säästäviä LED-valaisimia, lisäksi olemme tehneet useita investointeja parantaaksemme tuotantoprosessien energiatehokkuutta. Laitokset lämmitetään myös sertifioidulla kaukolämmöllä.

Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää ja siksi pyrimme takaamaan turvallisen sekä kannustavan työympäristön panostamalla hyvinvointiin, työsuojeluun ja turvallisuuteen.

Turvallisuusjärjestelmämme on sertifioitu ISO 45001 -järjestelmällä.

Osoituksena laadukkaasta ja ympäristöystävällisestä toiminnastamme meille on myönnetty ISO 9001 sekä ISO 14001 -sertifikaatit.

Keuruun tuotantolaitos

Keuruulla valmistuvat asennus-, ohjaus- ja instrumentointikaapelimme sekä palonkestävät ja halogeenittomat kaapelit. Keuruulla hoidetaan myös kuparilanganveto kaikkien tuotantolaitostemme tarpeisiin sekä kuparijohtimien valmistus.

Keuruulla sijaitsevat myös logistiikkakeskuksemme sekä CPR-polttotestauslaboratoriomme, Cable Test Center CTC.

Keuruun tehtaan ilmakuva, pihalla siistejä kelarivejä. Taustalla järvimaisema.

Riihimäen tuotantolaitos

Riihimäellä valmistamme suurjännite-, keskijännite- ja 1kV -voimakaapeleita. Lisäksi Riihimäellä valmistetaan  PVC- ja LSF-muovisekoitteita sekä kaapeleiden alumiini- ja kuparijohtimia.

Valmistusprosessi kattaa koko tuotantoketjun raaka-aineista valmiiksi kaapeliksi. Prosessi sisältää kupari- ja alumiinijohtimien valmistuksesta lähtien aina kaapeleiden koestukseen asti.

 

Ilmakuvassa Riihimäen tehdas, pihalla kaapelikeloja ja toimistotilojen seinien ulkopuoli vuorattu aurinkopaneeleilla.