Vastuullisuus

Olemme tukemassa kestävää energiantuotantoa. Tuotantomenetelmiemme sekä -teknologiamme avulla syntyy laadukkaita sekä pitkäikäisiä kaapeleita esimerkiksi uusiutuvan energiantuotannon tarpeisiin. Kaapeleidemme avulla on mahdollista rakentaa älykkäitä sähköverkkoja, jotka ovat osa kestävän kehityksen mukaista infrastruktuuria.

Motivoitunut, hyvinvoiva ja työssään viihtyvä henkilöstö on toimintamme edellytys. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista kehittämällä työntekijöidemme osaamista sekä panostamalla työterveyteen, työturvallisuuteen ja jaksamiseen. Meille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä.

Vastuullista liiketoimintaamme ohjaavat Reka Kaapelin strategia ja arvot. Olemme myös sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin sekä asettaneet toiminnallemme ympäristötavoitteita.

Hiilineutraali kaapelin tuottaja

Saavutimme vuoden 2021 marraskuussa hiilineutraaliuden oman toimintamme osalta.

Riihimäen tehdas, päällä valkoinen hiilineutraalilogo

Ympäristövastuu

Ympäristövastuu on luonteva osa Reka Kaapelin liiketoimintaa ja tavoitteemme on olla maailman vihrein kaapelin tuottaja.  Tuottamalla kestäviä kaapeleita uusiutuvaan energian tuotantoon edistämme osaltamme ekologisempaa sekä kestävämpään energia-alaa. Myös pienentämällä ympäristön kuormitusta tuotannossamme edistämme kestävää sekä puhtaampaa tulevaisuutta.

vihreä tehdas

Henkilöstömme

Meillä on pitkä historia suomalaisessa teollisuudessa ja tänä päivänä meitä ammattitaitoisia rekalaisia on noin 260. Haluamme kehittää työntekijöidemme osaamista sekä sitouttaa ja kannustaa heitä erinomaisiin suorituksiin.Tavoitteemme on turvallinen ja tehokas työympäristö, jossa on otettu huomioon henkilöstön fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen hyvinvointi.

Rekan henkilökuntaa poseeramassa rivissä

Kestävän kehityksen tavoitteet

Olemme sitoutuneet YK:n Kestävän Kehityksen tavoitteisiin

 

Ilmoituskanava

Reka Kaapeli Oy on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan ja pyrkii kaikin tavoin edistämään eettisiä toimintatapoja, toimimaan eettisesti ja hyvin liiketoimintatavoin. Suhtaudumme vakavasti kaikkiin epäilyksiin liittyen mahdollisesti laittomaan tai epäeettiseen toimintaan.