Voimakaapelit

Voimakaapelit erinomaisilla asennus­ominaisuuksilla

Rekan kattavasta kupari- ja alumiinivoimakaapelivalikoimasta löydät sopivan voimakaapelin kaikkiin asennuksiin, myös Eca, Dca ja Cca paloluokissa. Niistä löytyvät myös häiriösuojatut vaihtoehdot vaativiin kohteisiin. Voimakaapeleidemme materiaalien asennusominaisuudet ovat erinomaiset ja ne ovat käytössä pitkäikäisiä. Kaikki voimakaapelimme valmistuvat vihreällä energialla Hyvinkään tuotantolaitoksessa.

Tuoteryhmä
Paloluokka
Jännite
Etsi

AXAMK

Kiinteään asennukseen ulkona. Voidaan asentaa auraamalla. Kaapelin päät on asennuksessa suojattava kosteutta vastaan lämpökutiste-haaroitussuojalla. Varastoinnissa kaapelin päät on suljettava kosteudelta esim. päätetuppilolla tai vastaavalla.

AXCMK/PE

Kiinteään asennukseen ulkona. Voidaan asentaa myös auraamalla

AXCMK-W

Kiinteään asennukseen suoraan maahan, kaapeliputkeen tai -kanavaan.
Soveltuu kaapeliauraukseen ja voidaan asentaa myös soveltuviin kohtiin sisävesistöihin.

AXMK/PE PoweRex PE

Kiinteään asennukseen ulkona. Voidaan asentaa myös auraamalla. Repäisylanka vaipan alla helpottamassa kuorintaa.

AXMK GY

Kiinteään asennukseen sisällä ja ulkona. Asennus maahan on sallittu, kun toimitaan kansallisten asetusten ja määräysten mukaisesti.

AXCMK-HF C

Soveltuu käytettäväksi kiinteissä asennuksissa ulko- ja sisätiloissa sekä rakennusten uloskäytävissä ja lääkintätiloissa standardin SFS 6000 vaatimusten mukaisesti. Halogeeniton ja paloa levittämätön CPR-luokan Cca-s1, d1, a1 mukaisesti. Asennus maahan on sallittu, kun toimitaan kansallisten asetusten ja määräysten mukaisesti.

AXMK

Kiinteään asennukseen sisällä ja ulkona. Asennus maahan on sallittu, kun toimitaan kansallisten asetusten ja määräysten mukaisesti.

AXCMK-HF

Kiinteään asennukseen sisällä ja ulkona. Asennus maahan on sallittu, kun toimitaan kansallisten asetusten ja määräysten mukaisesti. Tiloihin joissa tarvitaan halogeenittomia, vähän korrosoivia ja vähäsavuisia kaapeleita.

Reka Kaapeli Oy myyntipalvelu myyntipalvelu@reka.fi +358 207 200 222
Form 433230487 to be rendered here.