Tuulivoima

Uusiutuvan energian tuotanto on korostunut kaikkialla maailmassa globaalien ilmastotavoitteiden myötä. Tuulivoiman avulla voidaan vähentää energiantuotannon hiilidioksidipäästöjä, säästää luonnonvaroja sekä saavuttaa vähitellen hiilineutraali tulevaisuus.

Pohjoisen Euroopan tuulivoimalat sijaitsevat useimmiten alueilla, joissa vallitsevat erityisen vaativat sääolosuhteet. Tuulivoimalan laitteiden ja komponenttien tulee kestää suuria lämpötilanvaihteluita, pakkasta, kosteutta ja UV-säteilyä. Tämä asettaa korkeat vaatimukset tuulivoimaloiden yhteydessä käytettävien kaapeleiden laadulle sekä ominaisuuksille.

Rekan DryRex Nordic Wind -tuotesarjan kaapelit ovat tuulivoimaloiden energiansiirtoon soveltuvia keskijännitekaapeleita, erityisesti pohjoisiin olosuhteisiin. Tuotteet on valmistettu korkealaatuisista sekä kestävistä materiaaleista ja niiden elinkaari on pitkä. Ominaisuuksiltaan laadukkaat DryRex Nordic Wind -kaapelit on suunniteltu, testattu ja valmistettu Suomessa vihreää energiaa hyödyntäen.

Rekan keskijännitekaapelit varmistavat tuulipuistojen energiansiirron Norjassa

Reka Kaapeli on toimittanut yhteistyössä norjalaisen verkonrakennusyhtiön Linka AS:n kanssa kaapeloinnit Keski-Norjassa sijaitseviin Geitfjelletin, Harbaksfjelletin ja Kvenndalsfjelletin tuulipuistoihin. Vuoden 2019 aikana toimitetut Rekan 36 kV: n keskijännitekaapelit varmistavat yhteensä 100 tuulivoimalan energiansiirron.

Kiinnostuitko tuulivoimakaapeleista? Kerromme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä!

Matti Räisänen matti.raisanen@reka.fi

Avainasiakaspäällikkö

+358 45 135 3360
Katso kaikki yhteystiedot

Yhteydenottolomake

Form 434640052 to be rendered here.