Tuulivoima

Tuulivoima on tehokas ja ympäristöystävällinen tapa valjastaa vahvan pohjoistuulen villi voima. Uusiutuvan energian merkityksen kasvaessa, Reka Kaapeli on kehittänyt tuoteperheen palvelemaan pohjoisiin olosuhteisiin rakennettavia tuulipuistoja. DryRex Nordic Wind® -keskijännitekaapelit on suunniteltu, testattu ja vastuullisesti valmistettu vaativissa olosuhteissa, vaativia olosuhteita varten.

”Pohjoistuuli on voimakas, mutta vaativa.”

Pohjoista luontoa kunnioittaen

Vihreys ja vastuullisuus on osa pohjoismaista perusluonnetta. Reka Kaapeli pyrkii olemaan oman vastuullisen toimintansa kautta alan johtava kaapelivalmistaja sekä laadun että ympäristövastuun osalta. Karu pohjola on jo pitkään tunnettu vihreiden innovaatioiden kotina, ja me jos kukaan ymmärrämme puhtaan luonnon merkityksen, riippuuhan elantomme siitä. Tuulivoima toimialana on yksi tärkeimmistä vihreän teknologian suunnannäyttäjistä.

DryRex Nordic Wind luontoa kunnioittaen

Syntynyt vaativiin olosuhteisiin

Me olemme syntyneet elämään, kasvamaan ja voimaan hyvin pohjoisen vaativissa olosuhteissa. DryRex Nordic Wind® -tuoteperhe on suunniteltu, valmistettu ja testattu toimimaan juuri täällä pohjoisessa, ympäri vuoden ja vuodesta toiseen. Tuulipuistojen energiansiirtoon tarkoitettu tuoteperheemme on laadukas, luotettava ja kestävä. Ja koska se on kotimaassa valmistettua, on sen saatavuus myös taattu.

 

Aina sanansa mittainen

Meilläpäin ei riitä, että tekee tarpeeksi – Täällä pohjoisessa me teemme kaikkemme. Se mitä luvataan, se pidetään. Avoimuus ja luotettavuus tekee meistä parhaan partnerin pohjoisten tuulipuistojen rakentajille ja omistajille. Toimitusvarmuus, joustavuus, vastuullisuus ja asiakaspalvelu ovat keskeisiä osia Rekan toimintamallissa, mutta ne ovat myös osa meidän persoonaamme ja asennettamme. Vaativat projektit ovat meille arkea.

Kiinnostuitko tuulivoimakaapeleista? Kerromme mielellämme lisää

Ota yhteyttä!

Matti Räisänen

Avainasiakaspäällikkö etunimi.sukunimi@reka.fi

+358 45 135 3360
Form 435838762 to be rendered here.