Infra

Infrarakentaminen mahdollistaa toimivan yhteiskunnan sekä sujuvat kulkuyhteydet. Se pitää sisällään laajan kirjon erilaisia kohteita, joissa kaapeleiden ja sähköverkkojen luotettava toiminta on äärimmäisen tärkeää.

Rekalta löytyy kattava valikoima turvallisia ja kestäviä voimakaapeleita, keskijännitekaapeleita sekä palosuojattuja kaapeleita infrarakentamiseen. Laadukkaat kaapelimme on tehty kestämään suuria lämpötilan vaihteluita, pakkasta, kosteutta sekä UV-säteilyä. Reka by Nexans -keskijännitekaapelit voidaan tarvittaessa valmistaa myös erikoismuoveista, jolloin ne paloluokiteltuina soveltuvat asennettaviksi myös tunneleihin sekä sisätiloihin.

Käytämme valmistuksessa parhaita raaka-aineita sekä mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä materiaaleja. Kaikki kaapelimme ovat kotimaisia Avainlipputuotteita, jotka valmistetaan uusiutuvaa energiaa hyödyntäen.

Are sähköistää länsimetron tunneleita Rekan kaapeleilla

Are Oy vastaa länsimetron Keilaniemen aseman sähköurakasta. Keilaniemen asemaa tulee käyttämään päivittäin noin 10 000 matkustajaa. Are vastaa myös Ruoholahdesta Matinkylään ulottuvan lähes 14 kilometriä pitkän rataosuuden tunneleiden sähköistyksestä sekä Tapiolan ja Otaniemen metroasemien sähköurakoista.

Haluatko lisätietoja? Autamme mielellämme.

Yhteydenottolomake