Aurinkovoima

Uusiutuvan energian tuotanto on korostunut kaikkialla maailmassa globaalien ilmastotavoitteiden myötä. Alle kahden tunnin aikana maapallon pinnalle säteilee auringon energiaa enemmän kuin koko maailman väestö kuluttaa energiaa vuodessa. Aurinkoenergiaa hyödyntämällä voidaan vähentää energiantuotannon hiilidioksidipäästöjä sekä säästää luonnonvaroja.

Aurinkovoimalat ovat tärkeä osa energiatuotannon siirtymisessä uusiutuviin energianlähteisiin, minkä vuoksi niiden rakentaminen on yleistynyt viime vuosina. Aurinkovoimaloiden yhteydessä käytettävät kaapelit altistuvat suurille lämpötilanvaihteluille ja UV-säteilylle, siksi kaapeleiden materiaaleilta vaaditaan erityistä kestävyyttä.

Reka Kaapelin tuotevalikoimasta löytyvät sopivat halogeenittomat keskijännite- ja voimakaapelit kaiken kokoisiin aurinkovoimaloihin. Käytämme kaapelin valmistuksessa parhaita raaka-aineita ja laadukkaat tuotteemme varmistavat omalta osaltaan aurinkovoimaloiden toimintavarmuuden, turvallisuuden ja pitkän iän. Kaikki kaapelimme ovat kotimaisia Avainlipputuotteita, jotka valmistetaan CO2-vapaalla sähköllä.

Aurinkoenergian siirto varmistetaan Rekan suurjännitekaapeleilla Tanskassa

European Energy A/S rakensi 50 MW aurinkovoimapuiston Tanskaan Hanstholmiin yhdessä kumppaninsa Energrid A/S kanssa.

Haluatko lisätietoja? Autamme mielellämme.

Yhteydenottolomake

Form 434640052 to be rendered here.