Voimakaapelit

Voimakaapelit erinomaisilla asennus­ominaisuuksilla

Rekan kattavasta kupari- ja alumiinivoimakaapelivalikoimasta löydät sopivan voimakaapelin kaikkiin asennuksiin, myös Eca, Dca ja Cca paloluokissa. Niistä löytyvät myös häiriösuojatut vaihtoehdot vaativiin kohteisiin. Voimakaapeleidemme materiaalien asennusominaisuudet ovat erinomaiset ja ne ovat käytössä pitkäikäisiä. Kaikki voimakaapelimme valmistuvat vihreällä energialla Hyvinkään tuotantolaitoksessa.

Tuoteryhmä
Paloluokka
Jännite
Etsi

MCMK

Kiinteään asennukseen sisällä ja ulkona. Asennus maahan on sallittu, kun toimitaan kansallisten asetusten ja määräysten mukaisesti.

XCMK-HF

Kiinteään asennukseen sisällä ja ulkona. Asennus maahan on sallittu, kun toimitaan kansallisten asetusten ja määräysten mukaisesti. Tiloihin joissa tarvitaan halogeenittomia, vähän korrosoivia ja vähäsavuisia kaapeleita.

XCMK-HF C

Soveltuu käytettäväksi kiinteissä asennuksissa ulko- ja sisätiloissa sekä rakennusten uloskäytävissä ja lääkintätiloissa standardin SFS 6000 vaatimusten mukaisesti. Halogeeniton ja paloa levittämätön CPR-luokan Cca-s1, d1, a1 mukaisesti. Asennus maahan on sallittu, kun toimitaan kansallisten asetusten ja määräysten mukaisesti.

Reka Kaapeli Oy myyntipalvelu myyntipalvelu@reka.fi +358 207 200 222
Form 433230487 to be rendered here.