Asuin- ja toimistorakentaminen

Sähköisillä ratkaisuilla lisätään rakennusten käyttö- ja asumismukavuutta. Uudisrakentamisen ohella myös vanhojen rakennusten sähköjärjestelmien linjasaneerauksilla pystytään vastaamaan sähköisten ratkaisujen lisääntyvään tarpeeseen. Hyvällä suunnittelulla voidaan etukäteen varautua tulevaisuuden muutoksiin sekä tarpeisiin.

Rakennusten kaapeloinnissa käytetään yleisimmin asennus- ja nousukaapeleita sekä tarvittaessa myös voimakaapeleita. Asuin- ja toimistorakennuksissa vaaditaan usein myös palossa toimivien kaapeleiden käyttöä, etenkin tiloissa, joissa kaapelin tulee toimia palon aikana ja joissa evakuointi on haasteellista.

Reka by Nexansin valikoimasta löytyy rakentamisen ja saneerauksen sähköasennustarpeisiin sopivia asennusjohtoja ja -kaapeleita sekä voimakaapeleita eri CPR-paloluokissa. Kattavasta valikoimasta löytyvät myös palossa toimivat FlameRex kaapelit, joiden avulla sähkönsyöttö voidaan turvata myös tulipalon aikana. Palossa toimivien kaapeleiden savunmuodostus palossa ja palon levittävyys on vähäistä ja ne ovat halogeenittomia.

Kaapeleidemme suunnittelussa on pyritty takaamaan paras mahdollinen asennusmukavuus. Käytämme valmistuksessa parhaita raaka-aineita sekä mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä materiaaleja. Kaikki kaapelimme ovat kotimaisia Avainlipputuotteita, jotka valmistetaan uusiutuvaa energiaa hyödyntäen.

Haluatko lisätietoja? Autamme mielellämme.

Yhteydenottolomake