Verkonrakennus

Vaativia olosuhteita ja voimakkaita sääilmiöitä kestäviä sähköverkkoja rakentamalla varmistetaan yhteiskunnan toimintakyvyn säilyminen myös tulevaisuudessa.

Käyttämällä keski- ja suurjännitekaapeleita sähköverkot voidaan siirtää maan alle, mikä on luotettava tapa välttyä esimerkiksi myrskyjen aiheuttamilta sähkökatkoilta ja – vioilta. Suuret lämpötilanvaihtelut, pakkanen, UV-säteily ja kosteus asettavat verkonrakennuksessa käytettävien maakaapeleiden laadulle ja ominaisuuksille korkeita vaatimuksia.

Reka Kaapeli suunnittelee ja valmistaa säävarman jakelu- ja siirtoverkon rakentamisessa tarvittavia keski- ja suurjännitekaapeleita. Äärimmäisen käyttövarmuuden omaavia keskijännitekaapeleita käytetään teollisuudessa, sähkön tuotannossa, sähkön siirrossa ja jakelussa, tuulipuistojen kaapeloinnissa sekä julkisen liikenteen infrastruktuureissa. Suurjännitekaapeleita puolestaan käytetään kaupunkiverkkojen rakentamiseen ja verkkojen käyttövarmuuden parantamiseen.

Rekan keski- ja suurjännitekaapelit voidaan tarvittaessa valmistaa myös erikoismuoveista, jolloin ne paloluokiteltuina soveltuvat asennettaviksi myös tunneleihin ja sisätiloihin.

Kaikki Rekan kaapelit suunnitellaan, testataan ja valmistetaan Suomessa vihreää energiaa hyödyntäen. Laajasta valikoimasta löytyy myös auraukseen soveltuvia kaapeleita.

Kiinnostuitko? Palvelemme mielellämme henkilökohtaisesti

Mikko Mallikas mikko.mallikas@domain.fi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

+358 50 500 5050
Kaikki yhteystiedot
Form 433230487 to be rendered here.