Verkonrakennus

Vaativia olosuhteita ja voimakkaita sääilmiöitä kestäviä sähköverkkoja rakentamalla varmistetaan yhteiskunnan toimintakyvyn säilyminen myös tulevaisuudessa.

Käyttämällä keski- ja suurjännitekaapeleita sähköverkot voidaan siirtää maan alle, mikä on luotettava tapa välttyä esimerkiksi myrskyjen aiheuttamilta sähkökatkoilta ja – vioilta. Suuret lämpötilanvaihtelut, pakkanen, UV-säteily ja kosteus asettavat verkonrakennuksessa käytettävien maakaapeleiden laadulle ja ominaisuuksille korkeita vaatimuksia.

Reka Kaapeli suunnittelee ja valmistaa säävarman jakelu- ja siirtoverkon rakentamisessa tarvittavia keski- ja suurjännitekaapeleita. Äärimmäisen käyttövarmuuden omaavia keskijännitekaapeleita käytetään teollisuudessa, sähkön tuotannossa, sähkön siirrossa ja jakelussa, tuulipuistojen kaapeloinnissa sekä julkisen liikenteen infrastruktuureissa. Suurjännitekaapeleita puolestaan käytetään kaupunkiverkkojen rakentamiseen ja verkkojen käyttövarmuuden parantamiseen.

Rekan keski- ja suurjännitekaapelit voidaan tarvittaessa valmistaa myös erikoismuoveista, jolloin ne paloluokiteltuina soveltuvat asennettaviksi myös tunneleihin ja sisätiloihin.

Kaikki Rekan kaapelit suunnitellaan, testataan ja valmistetaan Suomessa vihreää energiaa hyödyntäen. Laajasta valikoimasta löytyy myös auraukseen soveltuvia kaapeleita.

Haluatko lisätietoja? Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä!

Matti Räisänen etunimi.sukunimi@reka.fi

Avainasiakaspäällikkö

+358 45 135 3360
Katso kaikki yhteystiedot

Yhteydenottolomake