Verkonrakennus

Vaativia olosuhteita ja voimakkaita sääilmiöitä kestäviä sähköverkkoja rakentamalla varmistetaan yhteiskunnan toimintakyvyn säilyminen myös tulevaisuudessa.

Käyttämällä keski- ja suurjännitekaapeleita sähköverkot voidaan siirtää maan alle, mikä on luotettava tapa välttyä esimerkiksi myrskyjen aiheuttamilta sähkökatkoilta ja – vioilta. Suuret lämpötilanvaihtelut, pakkanen, UV-säteily ja kosteus asettavat verkonrakennuksessa käytettävien maakaapeleiden laadulle ja ominaisuuksille korkeita vaatimuksia.

Reka Kaapeli suunnittelee ja valmistaa säävarman jakelu- ja siirtoverkon rakentamisessa tarvittavia keski- ja suurjännitekaapeleita. Äärimmäisen käyttövarmuuden omaavia keskijännitekaapeleita käytetään teollisuudessa, sähkön tuotannossa, sähkön siirrossa ja jakelussa, tuulipuistojen kaapeloinnissa sekä julkisen liikenteen infrastruktuureissa. Suurjännitekaapeleita puolestaan käytetään kaupunkiverkkojen rakentamiseen ja verkkojen käyttövarmuuden parantamiseen.

Rekan keski- ja suurjännitekaapelit voidaan tarvittaessa valmistaa myös erikoismuoveista, jolloin ne paloluokiteltuina soveltuvat asennettaviksi myös tunneleihin ja sisätiloihin.

Kaikki Reka by Nexans -kaapelit suunnitellaan, testataan ja valmistetaan Suomessa vihreää energiaa hyödyntäen. Laajasta valikoimasta löytyy myös auraukseen soveltuvia kaapeleita.

Haluatko lisätietoja? Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä!

Matti Räisänen etunimi.sukunimi@nexans.com

Avainasiakaspäällikkö

+358 45 135 3360
Katso kaikki yhteystiedot

Yhteydenottolomake