Tietoa meistä

Yhdessä sähköistämme tulevaisuuden Ohita videoupotus

Metsät ovat selkärankamme. Järvet ovat suoniamme. Ne muovasivat ja tekivät meistä suomalaisia. Luotettavia. Ahkeria. Onnellisia. Kutsumme sitä sisuksi, joka periytyy kaapeleissamme.

Reka Kaapeli Oy on kuulunut yli 60 vuotta kaapeliteollisuuden eturiviin. Toimitamme kestäviä ja laadukkaita kaapeliratkaisuja uusiutuvaan energiantuotantoon, verkonrakennukseen, teollisuuteen sekä asuin- ja toimistorakentamiseen. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa; Keuruulla ja Riihimäellä.

Meillä työskentelee noin 270 ammattitaitoista rekalaista. Panostamme aktiivisesti työsuojeluun, työterveyshuoltoon ja jaksamiseen. Henkilöstön tasa-arvoinen ja oikeudenmukainen kohtelu on meille tärkeää.

Olemme kansainvälinen sekä luotettava toimija, jonka valmistuksen perustana ovat ensiluokkaiset materiaalit ja kaapelistandardit. Päämarkkina-alueitamme ovat kotimaan ohella muut Pohjoismaat ja Baltia. Tytäryhtiömme sijaitsevat Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Olemme osa Nexans-konsernia.

Asiakasta ja ympäristöä ajatellen

Kaikki Reka by Nexans kaapelit tuotetaan uusiutuvalla energialla, teemme myös jatkuvasti toimenpiteitä energiatehokkuuden lisäämiseksi yrityksessämme. Emme toimita kaapeleita uusiin voimalaitosprojekteihin, jotka käyttävät fossiilisia polttoaineita. Haluamme olla paras kumppani tarjoamalla kestäviä tuotteita vaativiin olosuhteisin.  Kehitämme ja arvioimme toimintaamme parantaaksemme asiakkaidemme arkea. Panostamme laatuun hankinnoissamme, palveluissamme, toiminnassamme sekä tuotteissamme.

vihreäviivainen ikoni, jossa kolme henkilöä rinnakkain
270 ammattitaitoista rekalaista
vihreäviivainen ikoni tehtaasta, jonka piipusta tulee lehti
2 tuotantolaitosta Suomessa
Vihreäviivainen ikoni, jossa laskeva ja nouseva nuoli sekä pylväsdiagrammi
172 MEUR liikevaihto vuonna 2022
vihreäviivainen ikoni, jossa kartta ja kolme karttatäppää
toimipisteet 4 eri maassa