Tietoa meistä

Reka Kaapeli Oy on kuulunut yli 60 vuotta kaapeliteollisuuden eturiviin. Toimitamme kestäviä ja laadukkaita kaapeliratkaisuja uusiutuvaan energiantuotantoon, verkonrakennukseen, teollisuuteen sekä asuin- ja toimistorakentamiseen. Kaikki kolme tuotantolaitostamme sijaitsevat Suomessa; Hyvinkäällä, Keuruulla ja Riihimäellä.

Meillä työskentelee noin 270 ammattitaitoista rekalaista. Panostamme aktiivisesti työsuojeluun, työterveyshuoltoon ja jaksamiseen. Henkilöstön tasa-arvoinen ja oikeudenmukainen kohtelu on meille tärkeää.

Olemme kansainvälinen sekä luotettava toimija, jonka valmistuksen perustana ovat ensiluokkaiset materiaalit ja kaapelistandardit. Päämarkkina-alueitamme ovat kotimaan ohella muut Pohjoismaat ja Baltia. Tytäryhtiömme sijaitsevat Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Olemme osa Nexans-konsernia.

Asiakasta ja ympäristöä ajatellen

Kaikki Rekan kaapelit tuotetaan vihreällä energialla, teemme myös jatkuvasti toimenpiteitä energiatehokkuuden lisäämiseksi yrityksessämme. Emme toimita kaapeleita uusiin voimalaitosprojekteihin, jotka käyttävät fossiilisia polttoaineita. Haluamme olla paras kumppani tarjoamalla kestäviä tuotteita vaativiin olosuhteisin.  Kehitämme ja arvioimme toimintaamme parantaaksemme asiakkaidemme arkea. Panostamme laatuun hankinnoissamme, palveluissamme, toiminnassamme sekä tuotteissamme.

Reka Kaapeli strategiakuva

Reka Kaapelin strategian kivijalan muodostavat Rekan arvot, joita ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja yhteishenki. Arvolupauksemme on valmistaa markkinoiden parasta kaapelia, jonka toimitamme nopeasti ja täsmällisesti. Asiakas on aina toimintamme keskiössä.

vihreäviivainen ikoni, jossa kolme henkilöä rinnakkain
270 ammattitaitoista rekalaista
vihreäviivainen ikoni tehtaasta, jonka piipusta tulee lehti
3 tuotantolaitosta Suomessa
Vihreäviivainen ikoni, jossa laskeva ja nouseva nuoli sekä pylväsdiagrammi
172 MEUR liikevaihto vuonna 2022
vihreäviivainen ikoni, jossa kartta ja kolme karttatäppää
toimipisteet 4 eri maassa