Voimakaapelit

Voimakaapelit erinomaisilla asennus­ominaisuuksilla

Reka by Nexansin kattavasta kupari- ja alumiinivoimakaapelivalikoimasta löydät sopivan voimakaapelin kaikkiin asennuksiin, myös Eca, Dca ja Cca paloluokissa. Niistä löytyvät myös häiriösuojatut vaihtoehdot vaativiin kohteisiin. Voimakaapeleidemme materiaalien asennusominaisuudet ovat erinomaiset ja ne ovat käytössä pitkäikäisiä. Kaikki voimakaapelimme valmistuvat uusiutuvalla energialla Hyvinkään tuotantolaitoksessa.

Tuoteryhmä
Paloluokka
Jännite
Etsi

AEMCMK-HF / AXQJ-EMC / IFSI-EMC-Al

Alumiinivoimakaapeli kiinteään sisä- ja ulkoasennukseen. Voidaan asentaa suoraan maahan. EMC-suojattu kaapeli tarjoaa erinomaisen suojan sähkömagneettisia häiriöitä vastaan. Johdineriste on suojattava UV-säteilyltä. Asennus on tehtävä kansallisten asetusten ja määräysten mukaisesti. Kaapeli on halogeeniton ja paloa levittämätön CPR-luokassa Dca-s2,d2,a2.

AEMCMK-HF C / AXQJ C / IFSI-EMC-Al C

Alumiinivoimakaapeli kiinteään sisä- ja ulkoasennukseen. Voidaan asentaa suoraan maahan. Soveltuu rakennusten uloskäytäviin ja lääkintätiloihin standardin SFS 6000 vaatimusten mukaisesti. EMC-suojattu kaapeli tarjoaa erinomaisen suojan sähkömagneettisia häiriöitä vastaan. Johdineriste on suojattava UV-säteilyltä. Asennus on tehtävä kansallisten asetusten ja määräysten mukaisesti. Kaapeli on halogeeniton ja paloa levittämätön CPR-luokassa Cca-s1,d1,a1.

EMCMK-HF / EXQJ-EMC / FXQJ-EMC / IFSI-EMC-Cu

Kuparivoimakaapeli kiinteään sisä- ja ulkoasennukseen. Voidaan asentaa suoraan maahan. EMC-suojattu kaapeli tarjoaa erinomaisen suojan sähkömagneettisia häiriöitä vastaan. Johdineriste on suojattava UV-säteilyltä. Asennus on tehtävä kansallisten asetusten ja määräysten mukaisesti. Kaapeli on halogeeniton ja paloa levittämätön CPR-luokassa Dca-s2,d2,a2.

EMCMK-HF C / FXQJ-EMC C / IFSI-EMC-Cu C

Kuparivoimakaapeli kiinteään sisä- ja ulkoasennukseen. Voidaan asentaa suoraan maahan. Soveltuu rakennusten uloskäytäviin ja lääkintätiloihin standardin SFS 6000 vaatimusten mukaisesti. EMC-suojattu kaapeli tarjoaa erinomaisen suojan sähkömagneettisia häiriöitä vastaan. Johdineriste on suojattava UV-säteilyltä. Asennus on tehtävä kansallisten asetusten ja määräysten mukaisesti. Kaapeli on halogeeniton ja paloa levittämätön CPR-luokassa Cca-s1,d1,a1.