Haemme Hyvinkään tehtaalle automaatio- ja sähköasentajaa

Haemme Hyvinkään tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

AUTOMAATIO- JA SÄHKÖASENTAJAA

Tehtävässä vastaat osana ammattitaitoista kunnossapitotiimiä tuotantolinjojen automaatio- ja sähköjärjestelmien ennakkohuolto- ja vikakorjaustöistä. Pääset myös ottamaan osaa linjojen parannus- ja muutostöiden suunnitteluun sekä toteutukseen

Odotamme sinulta tehtävään soveltua pohjakoulutusta (esim. automaatio- tai sähköasentaja/-teknikko), vähintään 2-3 vuoden työkokemusta teollisuuden automaatio- ja sähkökunnossapidon parista, kokemusta ohjelmoitavista logiikoista (Siemens S7) ja niiden vianhausta. Lisäksi tehtävässä vaaditaan englannin kielen taitoa, joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä ja hyviä tietoteknisiä taitoja (mm. toimisto-ohjelmistot, sähköposti ym.).

Arvostamme lisäksi tuntemusta taajuusmuuttajista ja tasavirtakäytöistä, oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoisuutta, positiivista asennetta ja B-ajokorttia. Työntekijänä olet oppimiskykyinen, järjestelmällinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn, mutta osaat työskennellä myös osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, itsenäisessä ja monipuolisessa tehtävässä osana osaavaa tiimiä ja kilpailukykyisellä palkalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Mikko Laine puhelimitse (numerosta 0207 200 339) 15.9., 22.9. ja 29.9. kello 13.00 – 15.00 tai sähköpostilla mikko.laine@reka.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen recruiting@reka.fi viimeistään 8.10.2017. Merkitse viestin otsikoksi ”Automaatio- ja sähköasentaja”.