Haemme kunnossapitoasentajaa Hyvinkään tehtaalle

Haemme Hyvinkään tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

KUNNOSSAPITOASENTAJAA (SÄHKÖ JA AUTOMAATIO)

Tehtävässä pääset toteuttamaan mielenkiintoisia ja vaihtelevia kunnossapidon tehtäviä osana ammattitaitoista kunnossapitotiimiä. Huolehdit ja toteutat itsenäisesti tuotantolinjojen sähkö- ja automaatiojärjestelmien ennakkohuolto- ja vikakorjaustöitä sekä osallistut muihin laitteiston huolto- ja korjaustöihin.  Pääset myös osallistumaan linjojen parannus- ja muutostöiden suunnitteluun niiden toteutuksen lisäksi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta (esim. sähkö- tai automaatioasentaja), vähintään 3-5 vuoden työkokemusta teollisuuden kunnossapidon parista. Lisäksi tehtävässä vaaditaan englannin kielen taitoa, joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä, B-ajokorttia ja riittäviä tietoteknisiä taitoja (mm. toimisto-ohjelmistot, sähköposti) sekä valmiutta vuorotyöhön.

Arvostamme lisäksi kokemusta mekaanisesta kunnossapidosta, tuntemusta ohjelmoitavista logiikoista (Siemens S7) ja taajuusmuuttajista sekä tasavirtakäytöistä.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen, oppimiskykyinen, järjestelmällinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn osana tiimiä. Persoonaltasi olet positiivisen ja oma-aloitteinen tiimityöntekijä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, osaavan tiimin tuen ja kilpailukykyisen palkan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Olli Kuparinen puh. 050 414 6131 arkisin klo 13.00-15.00 välillä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään 23.2.2021.

Hae meille kunnosapitoasentajaksi tästä