Haemme ostajaa

Vahvistamme hankintaosastoamme Hyvinkäällä, johon haemme

OSTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat operatiivinen hankintatoiminta ja logistiikkaan liittyviä asioita mm. kelahallinta ja yhteistyö kuljetusliikkeiden kanssa. Otat itsenäisen vastuun tiettyjen raaka-aineryhmien hankinnasta tuotantomme tarpeisiin.

Hankinnan prosessien kehittäminen ja toimittajayhteistyön syventäminen ovat tärkeä osa tehtävänkuvaasi. Hankintatoimintamme kansainvälisyys ja nopea reagointikykymme asiakkaidemme kaapelitarpeisiin luovat tehtävästä haastavan, mutta myös erittäin mielenkiintoisen. Kansainvälisyys tuo mukanaan vaateen sujuvaan englannin kieleen, ruotsin kielen hallinta on selkeä etu.

Toimintamme vahvuuksia ovat nopea päätöksenteko ja kyky itsenäiseen toimintaan, näitä ominaisuuksia odotamme myös sinulta. Omaat kokemusta ja näyttöä kansainvälisestä hankinnasta ja logistiikan hoitamisesta. Kaupallinen koulutus, esim. tradenomi, luo hyvän pohjan ymmärtää hankinnan ja logistiikan kustannustavoitteita.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittyä dynaamisessa ja kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.8.2019 mennessä recruiting@reka.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa hankintajohtaja Heli Dahlman puh. 020 7200 238.