Haemme Riihimäen tehtaalle kunnossapitoasentajaa

Haemme Riihimäen tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

Tehtävässä vastaat osana ammattitaitoista kunnossapitotiimiä tuotantolinjojen mekaanisista ennakkohuolto- ja vikakorjaustöistä. Pääset myös ottamaan osaa linjojen parannus- ja muutostöiden suunnitteluun sekä toteutukseen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta (esim. kone- ja metallialan perustutkinto) sekä vähintään 5 vuoden työkokemusta teollisuuden mekaanisen kunnossapidon parista. Lisäksi tehtävässä vaaditaan englannin kielen taitoa, joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä, hitsaustaitoa (MIG / TIG) ja tietoteknisiä perustaitoja (mm. toimisto-ohjelmistot, sähköposti).

Arvostamme lisäksi koneistustaitoja, tuntemusta prosessiteollisuuden sähkö- ja automaatiojärjestelmistä, oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoisuutta, positiivista asennetta ja B-ajokorttia. Työntekijänä olet oppimiskykyinen, järjestelmällinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn, mutta osaat työskennellä myös osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, itsenäisessä ja monipuolisessa tehtävässä osana osaavaa tiimiä ja kilpailukykyisellä palkalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Mikko Laine puhelimitse (numerosta 0207 200 339) 15.9., 22.9. ja 29.9. kello 13.00 – 15.00 tai sähköpostilla mikko.laine@reka.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään 8.10.2017 mennessä osoitteeseen recruiting@reka.fi. Merkitse viestin otsikoksi ”Kunnossapitoasentaja”.