Haemme tuotantopäällikköä Keuruulle

Haemme Keuruun tehtaalle

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat Keuruun tehtaan tuotantotoiminnasta. Keskeistä tehtävässäsi on varmistaa johtamisellasi, että tuotannon resurssit ovat oikein mitoitetut, toiminnan jatkuva kehittyminen toteutuu ja asiakkaiden tarpeisiin pystytään joustavasti vastaamaan.

Odotamme sinulta vahvaa näyttöä menestyksellisesti hoidetuista tuotannon johto- ja kehitystehtävistä. Omaat selkeän näkemyksen tehokkaan tuotannon ja logistiikan mahdollisuuksista niin kilpailukyvyn, laadun kuin asiakaspalvelun parantajana. Arvostamme kokemusta Lean-tekniikoiden hyödyntämisestä, hyviä vuorovaikutustaitoja, vahvaa henkilöjohtajuutta ja kykyä viedä muutoksia läpi organisaation. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin ja riittävää ruotsin kielen hallintaa. Sopivana koulutustaustanasi on DI:n tai insinöörin tutkinto.

Tarjoamme itsenäisen työn menestyvässä kotimaisessa teollisuusyrityksessä.

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.6.2017 mennessä osoitteeseen recruiting@reka.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Jari Henttonen 6.6. klo 14.30-16.00, 8.6. klo 9.30-11.00 ja 14.6 klo 12.30-14.00, puh. 020 7200 310.

———————————————————————————————

Suomalaisen kaapeliteollisuuden eturiviin kuuluva Reka Kaapeli toimittaa laadukkaita kaapeliratkaisuja teollisuuden, rakentamisen, sähkönsiirron ja televerkkojen tarpeisiin. Tänä päivänä meitä ammattitaitoisia rekalaisia on noin 260 ja työskentelemme Suomessa Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Keuruulla. Keuruun tuotantoyksikössä työskentelee noin 80 henkilöä. Toimimme kansainvälisesti ja päämarkkina-alueitamme ovat kotimaan ohella Pohjoismaat, Baltia ja Venäjä.