Haemme tuotesuunnittelijaa

Vahvistamme tuotetukea ja haemme keski‐ ja suurjännitekaapeleiden

TUOTESUUNNITTELIJAA

Keskeisin tehtäväsi on keski‐ ja suurjännitekaapeleiden tuotesuunnittelu ja tuotetietojen laadinta osana suunnittelutiimiämme. Osallistut vastuualueesi kaapeliteknisiin asiantuntijatehtäviin  mm.  myynnin,  tuotannon ja tuotekehityksen tukena.

Sähkö/sähkövoimatekniikan insinöörin tutkinto (insinööri, AMK‐insinööri) luo sopivan pohjan tehtävään. Huomioimme myös vastavalmistuneet. Arvostamme oma‐aloitteista ja järjestelmällistä otetta suunnittelu‐  ja kehitystehtäviin ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sähköjakeluverkkoihin  liittyvä  tuntemus on etu. Englanninkielen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle. Teet yhteistyötä myös ulkomaisen vientiorganisaatiomme kanssa.

Toimit viihtyisissä toimitiloissa Hyvinkään pääkonttorissamme. Yrityksemme tarjoaa mm. asiantuntevan tiimin tuen ja työhyvinvoinnin tukitoimia

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 30.3.2020 osoitteeseen recruiting@reka.fi. Merkitse hakemukseen tunnus ”Tuotesuunnittelija”. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehitysjohtaja Mika Mutru, puh. 0207 200 294.