Skip to main content

Kelapalautusehdot

Reka Kaapeli Oy:n kelapalautusehdot 1.9.2012 alkaen

1. Palauttaja maksaa rahdin palautuspisteeseen, joiden yhteystiedot löytyvät kohdasta kelapalautuspisteet.

2. Palautuksen yhteydessä on huolellisesti täytettävä Reka Kaapeli Oy:n kelapalautuslomake, johon vastaanottaja kuittaa lähetyksen. Puutteelliset tiedot estävät kelahyvityksen suorittamisen.

3. Jokainen palautettava kela on tunnistemerkittävä lähettäjän tiedoilla (nimi, osoite, päivämäärä) samaan lähetykseen kuuluviksi. Tunnisteen puuttuminen saattaa estää kelahyvityksen suorittamisen.
3.1. Mikäli palautus tapahtuu palauttajan rahdilla suoraan Reka Kaapeli Oy:n tehtaalle, eikä kuormassa ole keloja kuin yhdeltä palauttajalta, tunnistemerkintää ei tarvita.

4. Reka Kaapeli vastaanottaa ainoastaan Rekan logolla ja/tai muulla tunnistemerkinnällä varustettuja keloja ja EUR -merkinnällä varustettuja kuormalavoja. Reka Kaapeli Oy perii muista kuin omista keloistaan hävitysmaksun 100€/kela (alv. 0%), joka vähennetään kelahyvityksen yhteydessä.  

5. Reka Kaapeli Oy hyvittää ainoastaan ehjät ja korjauskelpoiset kelat ja kuormalavat voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

6. Hyvityksen voi saada ainoastaan rekisteröity yritys. Kelapalautuslomakkeeseen tulee merkitä yrityksen Y-tunnus. Pyydettäessä yrityksen tule esittää kuitti ostosta, jolla palautettavan kelan / lavan omistusoikeus on siirtynyt hyvityksen saajalle.

7. Reka Kaapeli ei vastaa hyvityksen oikeellisuudesta, mikäli palautusehtoja ei ole noudatettu.