Keurusseudun vuoden kehittäjä -palkinto Reka Kaapelille

Keurusseudun Yrittäjät ry luovutti Keurusseudun kehittäjä -palkinnon Reka Kaapeli Oy:lle Keuruun markkinoiden yhteydessä 15.7.2018. Keuruun markkinat kuuluu keskikesän suurimpiin tapahtumiin Keski-Suomessa, ja tapahtuma kerää vuosittain noin 20 000 vierailijaa. 

Palkinnon perustelut kuuluvat seuraavasti: ”Reka on jo vuodesta 1973 lähtien toiminut Keuruulla ja on vuosien saatossa vaikuttanut merkittävästi seutukunnan myönteiseen kehitykseen. Reka on merkittävä työllistäjä Keuruulla. Rekan viimeaikaiset investoinnit Keuruulle ovat vahvistaneet kaapelitehtaan merkittävyyttä.” 

Palkinnon jakoperusteena on, että yksityinen henkilö, järjestö, yhdistys, yritys tai muu taho on omalla toiminnallaan ollut edistämässä seutukunnan yritystoiminnan, yrittämisen, asumisen tai muun elinkeinotoiminnan kehittämistä. Viime vuonna palkinnon sai Iso Kirja Raamattuopisto.

Palkinnon kävi vastaanottamassa toimitusjohtaja Ralf Sohlström, joka kiitospuheessaan kiitti Keuruun kaupunkia ja kehitysyhtiö Keulinkia hyvästä yhteistyöstä sekä Keuruun tehtaan henkilöstöä hyvästä työstä tehtaan kehittämiseksi.

Reka Kaapeli keskitti viime vuonna kaiken testaustoimintansa Keuruun tehtaalle ja avasi viime syksynä CTC polttotestauslaboratorion, joka on Suomen ainoa CPR-polttotestausta tarjoava testauslaitos.