Kisaa kaapelinkuorinnan mestaruudesta näyttelyosastollamme Sähkömessuilla 7.-9.2.2024!

Kuva Anne Kalliola, Sähkömessut 2020

Kisaa kaapelinkuorinnan mestaruudesta näyttelyosastollamme
Sähkömessuilla 7.-9.2.2024!

Reka by Nexans ja Nexans osallistuvat yhteisellä osastolla Sähkömessuille 7.-9.2.2024 Jyväskylän Paviljongissa. Reka Kaapeli on ollut osa Nexans-konsernia huhtikuusta 2023 lähtien, ja Sähkömessuilla molempien brändien tuotteet ovat rinnakkain esillä nyt ensimmäistä kertaa.

Löydät yhteisosastomme helposti, kun kuljet Paviljongin sisäänkäynnistä C-halliin. Osastomme C 100 sijaitsee kätevästi heti hallin sisääntulon luona. Siellä sekä Rekan asiantuntijat että Nexansin edustajat ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja tarjoamaan tukea kaapelitarpeisiisi! Tutustu karttaan.

Sähkömessut ovat Pohjoismaiden suurin sähköalan tapahtuma. Jyväskylässä messut järjestetään joka toinen vuosi ja ne ovat toimineet alan tärkeimpänä kohtaamispaikkana jo yli 40 vuoden ajan.

Osasto-ohjelmassa kaapeliesittelyjä, kaapelinkuorinnan skaba ja barista

Osastollamme esittelemme halogeenittomat, palossa toimivat FlameRex-kaapelit, jotka täyttävät vaativimmatkin turvallisuusstrandardit sekä Reka by Nexans -asennuskaapelit, jotka ovat tunnettuja helposta kuorittavuudestaan, mutta ovat samanaikaisesti äärimmäisen kestäviä kaikissa olosuhteissa ja asennuksissa.

Lisäksi järjestämme jokaisena messupäivänä kaapelinkuorinnan kilpailun, jossa nopeimmin tehtävästä suoriutunut voittaa 100 € arvoisen lahjakortin K-ryhmän liikkeisiin! Lämpimästi siis tervetuloa osallistumaan kilpailuumme tai muuten vaan mukaan fiilistelemään kisatunnelmaa!

Jos kaipaat rauhallisempaa aktiviteettia, voit keskittyä nautiskelemaan baristan valmistamaa kahvijuomaa. Tarjoilemme myös jotain suolaista ja poksahtelevaa naposteltavaa – jos et jo arvannut mitä se on, pistä muistiin osastomme C 100 ja tule selvittämään!

Reka tukee kestävää energiantuotantoa

Vastuullisuus on vakiintunut osa Reka Kaapelin liiketoimintaa ja jokapäiväistä työtämme. Olemme toteuttaneet useita toimenpiteitä vastuullisuuden edistämiseksi ja sitoutuneet Science Based Targets -päästövähennysaloitteeseen sekä UN Global Compact -yritysvastuualoitteen kymmeneen ihmisoikeuksiin, työoloihin, ympäristöön ja lahjonnan ehkäisyyn liittyvään periaatteeseen, joiden avulla on mahdollista saavuttaa YK:n globaalit kestävän kehityksen tavoitteet.

Voit lukea vastuullisuustyöstämme lisää täältä ja kerromme siitä mielellämme myös Sähkömessuilla. Tavataan helmikuun alussa yhdessä sähköalan odotetuimmassa tapahtumassa!

Lisätietoja

Tutustu kaapeleihin

FlameRex – palossa toimivat kaapelit

Reka by Nexans -asennuskaapelit

Sähkömessut

Tutustu sähkömessuihin ja rekisteröidy kävijäksi täältä.

Katso näyttelyalueen kartta.

Kuva

Anne Kalliola, Sähkömessut 2020