LiteRex-tuoteperheen uutuudet ovat nyt täällä

Täysin UV-suojattujen, halogeenittomien asennuskaapelien LiteRex-tuoteperhe kasvaa kahdella uudella jäsenellä. EQQ LiteRex on välivaipaton, erityisen helposti käsiteltävä kaapeli. HHJ LiteRex C on C-luokan erittäin paloturvallinen kaapeli. 

EQQ LITEREX – ENTISTÄKIN VAIVATTOMAMMAT ASENNUKSET


LiteRex installation cable for safe and easy installationsRekan LiteRex asennuskaapeli on tunnettu erittäin hyvästä käsiteltävyydestään. Tuoteperheen uutuusjäsen EQQ LiteRex vie asennushelppouden aivan uudelle tasolle. Välivaipatonta kaapelia on erittäin helppo kuoria ja käsitellä, se on taipuisa ja pysyy hyvin muodossaan. EQQ LiteRex onkin useissa asiakastesteissä todettu asennusominaisuuksiltaan parhaaksi kaapeliksemme.

Täysi UV-suoja tekee kaapelista turvallisemman ja pitkäikäisemmän. Se myös helpottaa ja nopeuttaa osaltaan asennustyötä, kun pinta- ja valaisinasennuksissa ei johtimien suojaksi tarvitse lisätä ulkoista UV-suojaa.

LAADUKKAAT JA TURVALLISET MATERIAALIT  

Muiden LiteRex-tuotteiden tavoin EQQ LiteRex on valmistettu täysin kierrätettävistä, halogeenittomista materiaaleista. Helppouden ja käytännöllisyyden lisäksi se on siis myös ympäristöystävällinen valinta.

EQQ LiteRex on hyväksytty CPR-luokkaan Dca-s2, d2, a2. Sitä voi siis huoletta käyttää kaikissa perustason sisäasennuksissa. Suomessa SFS 6000 -standardin mukaan sisäasennuksen vähimmäisvaatimus kaapelin paloluokalle on Eca, joten EQQ LiteRex-kaapelit täyttävät vaatimukset kirkkaasti.

Perusasennusten lisäksi suosittelemme EQQ LiteRex-kaapelin käyttöä kohteissa, joissa on kiinnitettävä erityistä huomiota ihmisten, eläinten ja omaisuuden turvallisuuteen. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi rakennukset ja tilat, joissa oleilee kerrallaan suuria määriä ihmisiä, sekä tilat, joissa säilytetään suuria määriä elektroniikkaa ja muita palossa herkästi vaurioituvia tuotteita.

HHJ LITEREX C VAATIVAMPIIN KOHTEISIIN


LiteRex C installation cable for demanding environmentsHHJ LiteRex C on turvallinen, halogeeniton C-luokan asennuskaapeli. Korotetun paloturvallisuuden lisäksi kaapelilla on LiteRex -tuoteperheen hyvät ominaisuudet, kuten täydellinen UV-suoja, ympäristöystävälliset materiaalit ja helppo käsiteltävyys.

Korkean Cca-s1, d1, a1 paloluokituksensa ansiosta HHJ LiteRex C -kaapelia voidaan käyttää suoraan asennuksiin lääkintätiloissa ja uloskäytävissä, joissa uuden SFS 6000 -standardin mukaan vaaditaan tätä korkeampaa CPR-luokkaa.

KOROTETTUA TURVAA MONENLAISIIN KOHTEISIIN

Korotetun turvallisuutensa ansiosta suosittelemme LiteRex C-kaapelin käyttöä myös kaikissa sellaisissa kohteissa, joissa oleskelee jatkuvasti paljon ihmisiä tai eläimiä.

Erityisesti suosittelemme käyttämään LiteRex C-kaapeleita ja sen kaltaisia paloturvallisempia rakennusmateriaaleja maanalaisissa tiloissa ja muissa tiloissa, joista poistuminen voi olla hidasta. Tällaisia ovat esimerkiksi maanalaiset pysäköintilaitokset ja liikuntatilat, sekä rakennukset, joissa oleilee runsaasti vanhuksia, lapsia tai liikuntarajoitteisia ihmisiä.

HELPPOUTTA JA MIELENRAUHAA

Ympäristöystävällisyytensä, turvallisuutensa ja helpon asennettavuutensa vuoksi LiteRex C on erinomainen valinta myös muihin asennuskohteisiin. Jos et halua miettiä, täyttääkö kaapeli varmasti standardit ja turvallisuusvaatimukset, valitse silloin HHJ LiteRex C. Voit asentaa sen huoletta jokaiseen kohteen jokaiseen tilaan, johon ei tarvita varsinaista palokaapelia.

Tutustu uusiin LiteRex-kaapeleihin tarkemmin LiteRex-sivustolla, josta voit ladata itsellesi LiteRex-tuote-esitteen ja tuotteen tekniset tiedot.

www.reka.fi/LiteRex