Nimityksiä Reka Kaapelilla

Nimityksiä Reka Kaapelilla

Reka Kaapelilla on tehty sekä sisäisiä että ulkoisia nimityksiä. Uudet henkilöt ovat aloittaneet tuotannossa, tuotesuunnittelussa ja henkilöstöhallinnossa. Lämpimät onnittelut nimitysten johdosta ja tervetuloa joukkoomme uudet rekalaiset!

 

Sisäiset nimitykset Reka Kaapelilla

 

Justus Berg on nimitetty Controlleriksi 1.4.2024 alkaen. Hän toimi aiemmin Reka Kaapelilla myynnin tuessa.

 

 

 

 

Juha Nieminen on nimitetty 1.4.2024 alkaen tuotehallintapäälliköksi. Aiemmin hän on toiminut Reka Kaapelilla tuote- ja projektipäällikkönä.

 

 

 

 

 

 

Jore Koho on toiminut Riihimäen tehtaan tuotannonsuunnittelijana 2.5.2024 alkaen. Jore on aikaisemmin toiminut Riihimäen tuotannossa operaattorina erilaisissa tehtävissä.

 

 

 

 

 

 

Sari Suanto on nimitetty HR-asiantuntijaksi 1.4.2024 alkaen. Hän on toiminut aiemmin Reka Kaapelissa HR-assistenttina.

 

 

 

 

Uusia rekalaisia

 

Mira Nevalainen on aloittanut HR-assistenttina 2.4.2024 alkaen. Ennen Reka Kaapelille tuloa Mira on toiminut Elenialla asiakasneuvojana.

 

 

 

 

 

Saara Varjakoski on valittu uudeksi tuotesuunnittelijaksi 20.5.2024 alkaen asemapaikkanaan Keuruu. Rekalle Saara Varjakoski siirtyi Caverion Suomi Oy:n palveluksesta.

 

 

 

 

Pekka Haapalainen on aloittanut 6.5.2024 alkaen Riihimäen tuotannon esihenkilönä vastuualueenaan Wires. Pekka toimi aikaisemmin vuoroesihenkilönä Murata Electronicsilla.