Paloturvallisemmat Cca-luokan asennusjohtimet valikoimaamme

Reka by Nexans tuoteinnovaatiot

Paloturvallisemmat Cca-luokan asennusjohtimet valikoimaamme

Tärkeimpiä tavoitteitamme on innovoida, kehittää ja valmistaa standardien mukaisia ja turvallisia tuotteita. Haluamme osaltamme auttaa luomaan ympäristöä, jossa jokainen voi työskennellä ja elää mahdollisimman huolettomasti.

Täydensimme valikoimaamme nyt Cca-luokan 70 °C asennusjohtimilla. Nämä uudet MK-HF C ja MKEM-HF C ovat halogeenittomia ja hyvin paloturvallisia. Cca-luokan tuotteina ne soveltuvat kaikkiin kohteisiin Suomessa (Cca, Dca, Eca). Tyypillisiä Cca-luokan käyttökohteita ovat sairaalat ja lääkintätilat sekä datakeskukset.

Paloturvallisempi tuote on aina paras valinta – halogeenivapaat tuotteet voivat parhaimmillaan säästää ihmishenkiä ja rahaa.

Kaikki Reka by Nexans johtimet ja kaapelit ovat kotimaisia, Suomessa valmistettuja Avainlipputuotteita. Käytämme niiden valmistuksessa uusiutuvia energialähteitä.

Paloturvallinen asennusjohdin MKEM-HF C_H07Z1-KMKEM-HF C / H07Z1-K

Asennusjohdin kiinteään sisäasennukseen. Soveltuu rakennusten uloskäytäviin ja lääkintätiloihin standardin SFS 6000 vaatimusten mukaisesti. Asennusputkessa, sekä laitteiden sisäiseen johdotukseen. Johdineriste on suojattava UV-säteilyltä. Kaapeli on halogeeniton ja paloa levittämätön CPR-luokassa Cca-s1,d1,a1.  Lue lisää ja lataa tuoteryhmädatalehti täältä.

 

Paloturvallinen asennusjohdin MK-HF C_H07Z1-R

MK-HF C / H07Z1-R

Asennusjohdin kiinteään sisäasennukseen. Soveltuu rakennusten uloskäytäviin ja lääkintätiloihin standardin SFS 6000 vaatimusten mukaisesti. Asennusputkessa, sekä laitteiden sisäiseen johdotukseen. Johdineriste on suojattava UV-säteilyltä. Kaapeli on halogeeniton ja paloa levittämätön CPR-luokassa Cca-s1,d1,a1. Katso lisätiedot ja lataa tuoteryhmädatalehti täältä.