Reka by Nexansin tuoteinnovaatiot kiinnostivat Sähkömessuilla

Reka by Nexans ja Nexans yhdessä Sähkömessuilla 2024

Reka by Nexansin tuoteinnovaatiot kiinnostivat Sähkömessuilla

Pohjoismaiden suurimmilla sähköalan messuilla Jyväskylässä vieraili 7.-9.2.2024 huimat 13 084 kävijää, mikä keräsi runsaasti väkeä myös Reka by Nexansin ja Nexansin yhteiselle osastolle. ”Ihmiset olivat selvästi sitoutuneempia ja kävijöitä näytti olevan enemmän kuin viime kerralla”, kuvaili Reka by Nexansin kotimaan myyntijohtaja Tapio Laitinen.

Vuoden 2024 Sähkömessut olivat Reka by Nexansille ja Nexansille erityiset, sillä molempien tuotteet ja palvelut olivat esillä ensimmäistä kertaa samalla osastolla sen jälkeen, kun Reka Kaapelista tuli osa Nexansia reilu vuosi sitten.

”Oli hienoa tehdä tämä ensimmäistä kertaa yhdessä Nexansin kanssa”, iloitsi Laitinen. Samoilla linjoilla oli myös Nexans Suomen myyntipäällikkö Vesa Koivulahti: ”On todella positiivista, että edustimme osastolla yhdessä”.

 

Kaapelinkuorintakisa innosti Reka Kaapelin osastolla

EQQ LiteRex keräsi kiitosta kaapelinkuorintakisassa

Ständillämme messukansaa innosti kaapelinkuorinnan nopeusskaba, jossa osallistujat saivat kuorittavakseen EQQ LiteRex -asennuskaapelia. Helppous ja joustavuus korostuivat vastauksissa, kun kysyimme kisaajien mielipiteitä kaapelin käsiteltävyydestä.

Kotimainen EQQ LiteRex on suunniteltu juuri asentajan työtä ajatellen. Se on täysin UV-suojattu ja halogeeniton. EQQ LiteRex on myös entistä paloturvallisempi, sillä halogeeniton kaapeli vapauttaa tulipalossa vähemmän myrkyllisiä kaasuja PVC-kaapeliin verrattuna. Lue lisää EQQ LiteRex -asennuskaapelista.

 

Mobiway-kelatuki: ”Kevyt ja pieni, helppokäyttöinen ja helposti liikuteltava”

Mobiway-kelatukea testattiin Sähkömessuilla
Tapio Laitinen esittelee Mobiwayta

Osastollamme vierailleet pääsivät testaamaan myös Mobiway-kelatukea. Mobiway herätti runsaasti kiinnostusta ja saimme kerättyä mahdollista lanseerausta varten arvokasta palautetta ja kehitysehdotuksia – lämmin kiitos niistä!

Palautekyselyymme vastanneet pitivät Mobiwayssa eniten esimerkiksi sen keveydestä, pienestä koosta, helppokäyttöisyydestä ja helposta liikuteltavuudesta. ”Todella hyvä ja käytännöllinen tuote asentajille”, kommentoi eräs sähköalan opettaja Mobiwaysta paikan päällä messuilla.

Meidän tehtävämme Rekalla on tehdä arjestasi entistä helpompaa, parempaa, kestävämpää ja toivottavasti myös hieman huolettomampaa. Jos et ole vielä tilannut uutiskirjettämme, tee se tästä, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun uudet tuoteinnovaatiot tulevat markkinoille! Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa: Instagram Linkedin Facebook

 

Suurimmat kiitoksemme 13 084 kertaa!

Suuri kiitos messuvierailijoille, järjestäjille ja kumppaneille onnistuneista messuista! Kiitos myös kaikille kaapelinkuorintakilpailuun osallistuneille ja onnittelut voittajille!

Seuraavan kerran Sähkö Valo Tele Av -messut järjestetään 4.-6.2.2026 Jyväskylässä. Tavataanko siellä?

 

Lisätietoja

Tutustu kaapeleihin

FlameRex – palossa toimivat kaapelit

Reka by Nexans -asennuskaapelit

Valokuvia messuilta

Katso myös sosiaalisen median kanavamme: Instagram Linkedin Facebook

Tuote-esittelyjä Sähkömessuilla Reka Kaapelin osastolla
Tuote-esittelyjä Sähkömessuilla Reka Kaapelin osastolla

 

Hanna Wird, Head of Marketing & Product, Nexans Norja
Hanna Wird, Head of Marketing & Product, Nexans Norja

 

Tahkoselän Paahtimo valmisti Reka Kaapelin osastolla vierailleille kahvia.
Tahkoselän Paahtimo valmisti Reka Kaapelin osastolla Sähkömessujen maistuvimmat kahvit