Reka Kaapeli hakee kaapeleiden suunnittelupäällikköä

Vahvistamme teknistä tukea ja haemme Hyvinkäälle

KAAPELEIDEN SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat tuotesuunnitteluprosessistamme ja toimit tuotesuunnittelutiimin vetäjänä. Otat vastuun suurjännitekaapeleiden tuotesuunnittelusta ja osallistut keskijännitekaapeleiden tuotesuunnitteluun osana suunnittelutiimiä. Osallistut myös kaapeliteknisiin asiantuntijatehtäviin mm. myynnin ja markkinoinnin teknisenä tukena. Toimit tiimisi kanssa osana tuotekehitysorganisaatiotamme ja raportoit tuotekehitysjohtajalle.

Sähkö/sähkövoimatekniikan insinöörin tutkinto (insinööri, AMK-insinööri) luo sopivan pohjan tehtävään ja lisäksi sinulla on kykyä toimia esimiestehtävässä. Arvostamme oma-aloitteista ja järjestelmällistä otetta suunnittelu- ja kehitystehtäviin ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sähkönjakeluverkkoihin liittyvä tuntemus on etu. Englanninkielen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle. Teet yhteistyötä myös ulkomaisen vientiorganisaatiomme kanssa.

Tuotesuunnittelumme toimii viihtyisissä toimitiloissa Hyvinkään pääkonttorissamme. Yrityksemme tarjoaa mm. asiantuntevan tiimin tuen ja sairaanhoitopalvelun.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 14.3.2016 mennessä osoitteeseen recruiting@reka.fi. Merkitse hakemukseen tunnus “Suunnittelupäällikkö”.

Lisätietoja tehtävästä antaa 3.3.2016 alkaen tuotekehitysjohtaja Mika Mutru puh. 0207 200 294.