Reka Kaapeli ja Hyria etsivät tulevaisuuden kaapelintekijöitä – suomea ei tarvitse osata täydellisesti

Kuvassa kaapelityöntekijä

Reka Kaapeli ja Hyria etsivät tammikuussa alkavaan RekryKoulutukseen tulevaisuuden kaapelintekijöitä. Koulutus ei vaadi täydellistä suomen kielen osaamista. Monimuotoisen työyhteisön rakentaminen on nimittäin yksi Rekan tärkeimmistä kulmakivistä.

Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää – haluamme kehittää työntekijöidemme osaamista, sekä sitouttaa ja kannustaa heitä erinomaisiin suorituksiin, Rekalta painotetaan.

– Tässä on nyt loistava mahdollisuus päästä sisälle kansainväliseen ja hyvämaineiseen yritykseen. Jos koulutus menee hyvin, tarjoamme tekijälle vakituisen työn ja kilpailukykyisen palkan, sanoo henkilöstöjohtaja Jari Haapala Rekalta.

– Koulutukseen voivat hakea kaikki, joita kiinnostaa tehdä töitä teknisillä laitteilla ja jotka ovat positiivisia ja vastuullisia työssään. Meillä tehdään kolmivuorotyötä, jatkaa Haapala.

RekryKoulutus on HyrianReka Kaapelin, TE-palveluiden ja Uudenmaan ELY-keskuksen yhteistyössä toteuttama ja siinä koulutetaan uusia kaapelityöntekijöitä Reka Kaapelille Hyvinkäälle ja Riihimäelle. Hakijoilta ei edellytetä aiempaa osaamista alalta, ja koulutus on osallistujille maksuton.

Koulutuksessa on ensin kartoitusjakso, josta valitaan koulutettavat RekryKoulutukseen ja siihen sisältyvään työssäoppimiseen Rekalle. Kartoitusjakso ja RekryKoulutus kestävät yhteensä 10 viikkoa.

– Koulutuksen sisältö on suunniteltu yhteistyössä Rekan ammattilaisten kanssa. Turvallisuusasiat ja kaapeleiden valmistamiseen liittyvä osaaminen ovat keskiössä ja tarvittaessa mukana on myös suomen kielen opintoja, kertoo asiakkuuspäällikkö Merja Putus Hyriasta.

Haku 15.12. saakka

Haku koulutukseen on käynnissä 15.12. saakka ja tarkemmat tiedot löytyvät TE-palveluiden sivulta.
-Kannattaa kirjoittaa hakemukseen, miksi juuri sinut tulisi valita koulutukseen ja minkälainen työntekijä olisit Rekalla, vinkkaa Putus.

Reka Kaapeli on kansainvälinen ja kasvava perheyritys, jossa ammattitaitoa arvostetaan. Tällä hetkellä Rekalla työskentelee noin 260 ammattilaista. Millaista on olla töissä Rekalla? Katso video! Videolla työntekijät kertovat millaista työskentely on Hyvinkäällä ja Riihimäellä.

Koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat lisätietoa TE- palvelujen valtakunnallisesta koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702 (ma – pe 9.00 – 16.15) tai www.facebook.com/koulutusneuvonta