Reka Kaapeli sähkömessuilla 5.-7.2.2020

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme sähkömessuille Jyväskylään 5.-7.2.2020. Osastollamme C-201 pääset tutustumaan uusimpiin tuotteisiimme sekä digitaaliseen kaapelikelojen hallintajärjestelmä Cableriin. Samalla voit kokea asentajaystävällisten kaapeliemme hyödyt ja pelata hauskaa Reka-Wall peliä, jossa jokainen pelaaja voittaa.

Halogeenittomat C-luokan uutuustuotteet esittelyssä

Esittelemme osastollamme C-luokan uutuustuotteita asennus-, instrumentointi- sekä voimakaapeliperheisiin. Kaikki uutuustuotteemme on testattu ja hyväksytty CPR-luokkaan Cca-s1, d1, a1, joten ne soveltuvat useimpiin asennuksiin. Tulipalossa halogeenittomat kaapelit vapauttavat huomattavasti perinteisiä PVC-kaapeleita vähemmän myrkyllisiä ja syövyttäviä savukaasuja. Ne ovat paloa levittämättömiä ja niiden savunmuodostus on vain vähäistä, mikä helpottaa evakuointia. Kaikki kaapelimme on suunniteltu, valmistettu sekä testattu Suomessa.

C-luokan uutuustuotteisiin voit tutusta ennakkoon täällä

Cabler – Digitaalinen kaapelikelojen hallintajärjestelmä

Uusi Cabler -järjestelmä sujuvoittaa kelapalautusprosesseja, tehostaa logistiikkaa ja helpottaa työmaiden projektinhallintaa. Tule tapaamaan kelanhallinnan asiantuntijoitamme ja testaamaan Cabler -mobiilisovellus.

 

 

Cabler

 

 

Varmista veloitukseton sisäänpääsy ja ennakkorekisteröidy messukävijäksi.

Nähdään Jyväskylässä!