Reka Kaapeli Verkostomessuilla Tampereella 23.-24.1.

Verkosto on sähkö- ja tietoverkkoliiketoiminnan päätapahtuma Suomessa. Messut järjestetään Tampereella joka toinen vuosi, ja ne keräävät yhteen tuhansia alan asiantuntijoita ja päättäjiä. Reka Kaapeli osallistuu jälleen messuille. Tapaat meidät A-hallista, osastolta A718. Tule tutustumaan asiantuntijoihimme ja lukuisiin uutuustuotteisiimme!

Tänä vuonna Rekan osastolla on paljon pöhinää. Esittelyssä on runsaasti uutuustuotteita sekä alaa mullistavat älykelat. Osastolla voi myös pelata hauskaa Reka Wall-peliä, sekä tietenkin tavata maan parhaat kaapeliasiantuntijat.


Verkosto 2019Uutuustuotteet esittelyssä

Esittelemme messuilla verkonrakennusliiketoiminnan uutuustuotteita. Näitä ovat mm. PoweRex-tuoteperheen uudet jäsenet AXAMK PoweRex, AXCMK/PE PoweRex sekä AXMK/PE PoweRex. PoweRex-kaapelit ovat 1kV verkonrakennuskaapeleita, jotka on tarkoitettu kaupunkien ja/tai haja-asutusalueiden liityntäkaapelointiin. Ne ovat kevyitä, aurattavia ja repäisylankansa ansiosta helposti kuorittavia.

Toinen uutuustuote on DryRex-valikoimaan kuuluva AHXAMK-WPE, joka on solidilla johtimella varustettu alumiininen keskijännitekaapeli haja-asutusalueiden sähköverkkoihin. Se on aurattava sekä pitkittäin ja poikittain vesitiivis kaapeli.

Voit tutustua osastollamme myös tuulivoimaloiden sähköistämiseen suunniteltuun DryRex WIND -tuotevalikoimaan.

Asiantuntijoita ja älykkäitä keloja


alykelatOsastoltamme löydät alan parhaat kaapeliasiantuntijat, joilta voit kysyä mitä vaan kaapeleihin liittyvää. Lisäksi esittelemme kelanhallinnan digitaalista tulevaisuutta.

Tuotekehitysjohtajamme Mika Mutru kertoo messujen esiintymislavalla Rekan moderneista verkonrakennuskaapeleista ja antaa tietoisku voimakaapeleiden nykyisistä valinta- ja mitoitusperusteista. Mikan esitystä voi seurata esiintymislavalla molempina messupäivinä klo 11.30-12.

Pelaa Reka Wallia – kaikki osallistujat voittavat! 


Reka WallMiten sinun pallosi pomppivat? Tule pelaamaan hauskaa ja helppoa Reka Wall-peliä. Jokainen osallistuja voittaa palkinnon. Osastolla on myös tarjolla maukasta lakua – tietenkin kaapelin muodossa.

Rekisteröidy kävijäksi ennakkoon

Pääset messuille ilmaiseksi, kun rekisteröidyt kävijäksi ennakkoon. Se käy vaivattomasti täyttämällä rekisteröitymislomake.

Nähdään Tampereella, osastolla A718!