Reka Kaapelin tuotelanseeraus Norjassa sai lupaavan vastaanoton

Reka Kaapeli lanseerasi viime viikolla uuden asennuskaapelin Eliaden-messuilla Norjan Lillestrømissä. Tuotteen vastaanotto messuilla lupaa hyvää Rekan asennuskaapelien myynnille Norjan markkinoilla.


Eliaden 2018Reka Kaapeli on panostanut viimeisen vuoden aikana voimakkaasti uusien kaapelituotteiden kehittämiseen etenkin asennuskaapelisegmentissä.

Norjassa viime viikolla lanseerattu uusi 300/500 V asennuskaapeli on erityisesti sovitettu norjalaisille markkinoille, ja sillä on paikallisiin kilpailijoihinsa verraten mainiot asennus- ja käyttöominaisuudet.

Eliaden-messuilla asiakkailta saatu palaute oli yksinomaan positiivista: kaapelia kokeilleet sähköasentajat ja muut sähköalan asiantuntijat kehuivat erityisesti kaapelin helppoa kuorittavuutta ja käsiteltävyyttä.

Messuilla toteutetussa asiakaskyselyssä Reka Kaapelin Norjaan kehitetty uutuuskaapeli sai erinomaiset arvosanat kaikilla osa-alueilla. Tulosten ja muun saadun palautteen perusteella tuotteella on hyvät mahdollisuudet menestyä Norjan markkinoilla.

”Uudet, markkinavaatimukset täyttävät tuotteet ovat tärkeitä. Ne tekevät meistä kiinnostavampia toimittajia loppukäyttäjille ja jakelukumppaneille sekä mahdollistavat liikevaihdon ja markkinaosuuden kasvun”, sanoo Reka Kaapelin vientimyynnistä vastaava johtaja Niklas Enkvist.

Norjan Lillestrømissä Oslon kupeessa joka toinen vuosi järjestettävät Eliaden-messut on yksi suurimmista sähköalan tapahtumista Pohjoismaissa. Tänä vuonna messuilla vieraili lähes 20 000 kävijää, ja Reka Kaapelin osastolla uutuuskaapelia testasi ja tuotekyselyyn osallistui yli 300 sähköalan ammattilaista.