Sähkön päivä 23.1. Osallistu somehaasteeseen ja tee hyvää!

Sähkön päivää vietetään tänään 23.1. Toista kertaa Suomessa vietettävän Sähkön päivän teemana ovat tulevaisuuden energiaratkaisut ja kuluttajien kasvava rooli osana koko sähköjärjestelmää. Myös Reka Kaapeli osallistuu Sähkön päivään osallistamalla sidosryhmiään hyväntekeväisyyskampanjaan, jolla kerätään varoja Pelastakaa Lapset ry:lle.

Mistä koostuu tulevaisuuden hyvinvointi? Arkipäivän sujumisesta, yhteiskunnan toimivuudesta, turvallisuudesta ja mukavuudesta. Tähän tarvitaan energiaa, jonka monikäyttöisin muoto on sähkö. Sitä käytetään kaikkialla: rakennuksissa, laitteissa, liikenteessä ja koko meitä ympäröivässä infrassa tietoliikenteestä vesijohtoverkostoon.’

– Visioimme jo vuotta 2030, jolloin sähkö palvelee meitä huomaamattomasti kaikkialla, kertoo Sähköteknisen Kaupan Liiton toimitusjohtaja Tarja Hailikari. Kehitys etenee huimaa vauhtia niin uusien sähköistysratkaisujen kehityksessä kuin niiden käyttöönotossa.

Reka Kaapeli on mukana hyvinvoivan, turvallisen ja toimivan yhteiskunnan luomisessa sähkön avulla. Kaapeliratkaisumme vievät sähkön turvallisesti ja luotettavasti kaikkialle missä sitä tarvitaan. Kehitämme jatkuvasti uusia, yhä parempia kaapeleita ja meillä on edustajia kaikissa merkittävissä alan organisaatioissa ja standardoimiselimissä.

 

 

Tee hyvää jakamalla sähkökuvasi somessa

– Tänä vuonna Sähkön päivään on liitetty hyväntekeväisyyskampanja, jossa rohkaisemme jakamaan somessa sähköaiheisen kuvan merkittynä hashtageilla #Sähkönpäivä ja #hyvinvointiasähköllä. Sähköalan järjestöt lahjoittavat jokaisesta kuvasta kolme euroa Pelastakaa Lapset ry:lle, aina 10 000 euroon saakka, Tarja Hailikari kertoo.

Kuvan tulee esittää sähkön tuomaa hyvinvointia omassa arjessa – se voi olla esimerkiksi valaistu koti pimeässä tammikuun illassa. Kuvan voi julkaista Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa ja sen tulee olla asetuksiltaan julkinen ja jaettavissa. Kuvia voi ladata tämän viikon ajan.