Tapaa meidät SähköTeleValoAV-messuilla Jyväskylässä 7.-9.2.

SähköTeleValoAV 2018 -messut kokoaa jälleen yhteen sähköalan ammattilaiset ja opiskelijat kolmeksi päiväksi Jyväskylän Paviljonkiin 7.-9.2. Tapaa asiantuntijamme osastolla C201!

Joka toinen vuosi järjestettävät sähkömessut on alan suurin amammattilaistapahtuma Pohjoismaissa. Sen seminaarikokonaisuudet sekä kymmenet tietoiskut tarjoavat syventävää tietoa ajankohtaisista aiheista koko messujen ajan.

Sadoilla näyttelyosastoilla esitellään alan uusimpia ratkaisuja. Ainutlaatuinen ”Jyväskylän henki” on koonnut alan toimijat yhteen jo vuodesta 1982!

Tuttujen tapaamista ja verkostoitumista!

Tule tapaamaan yhteistyökumppaneita ja asiakkaita sekä verkostoitumaan muiden alan toimijoiden ja vaikuttajien kanssa.

Opiskelijoille ja tulevaisuuteen katsoville yrityksille messut on osuvin kohtaamispaikka.

Rekan osastolla uutuuksia ja asiantuntijoita

Osastomme C201 sijaitsee heti C-hallin sisäänkäynnin vieressä. Osastollamme tapaat myyjämme sekä tuotekehitystiimimme, jotka esittelevät uutuustuotteitamme ja vastaavat kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi.

Voit kysyä meiltä myös CPR:stä. CPR-klinikalla asiantuntijamme kertovat sinulle kaiken, mitä sinun tulee aiheesta tietää.

Uutuuksina esittelemme mm. LiteRex-tuoteperheemme, joka kasvaa kevään aikana uusilla tuotteilla. LiteRex on täysin UV-suojattu, halogeeniton asennuskaapeli, jonka kuorimis- ja käyttöominaisuudet ovat vertaansa vailla. Kuori itse ja ihastu!

Toinen uutuutemme AXMK PoweRex PE on verkonrakennuksen ja sähkölaitosten tarpeisiin suunniteltu kestävä, aurattava alumiinivoimakaapeli.

Viihdy seurassamme!

Rekan osastolla messuja vietetään tällä kertaa vauhdikkaissa rallitunnelmissa. Tule kokeilemaan taitosi vaativalla ralliradalla. Jokaisen messupäivän nopein kuski palkitaan lipuilla Jyväskylän Neste Oil Rallyyn. Myös muille erikoiskokeen hyvin suorittaneille mestariajajille on luvassa loistopalkintoja!

Sinun kannattaa myös tägätä itsesi someen osastollamme käyttämällä tunnistetta #rekasähkömessuilla.  Facebookiin, Instagramiin tai Twitteriin Rekan osastolta päivityksen tehneiden ja #rekasähkömessuilla -tunnistetta käyttäneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja.

Ennakkoilmottaudu ja vältä jonot

Alla olevan linkin kautta voit ilmoittautua messuille ennakkoon. Tulosta itse etukäteen vierailijakorttisi, ja vältät jonot messupäivänä.

http://www.paviljonki-klubi.fi/paviljonkiklubi/?page=register&evid=193

Nähdään Jyväskylässä!