Tervetuloa Sähkö Valo Tele Av -messujen osastolle C-201!

Sähkömessuje banneri, jossa asentaja kypärässä ja ruutupaidassa yhdistää kahta kaapelia, joiden välillä menee siniset salamat ja valo.

Pohjoismaiden suurin sähköalan ammattitapahtuma Sähkö Valo Tele Av -messut on jo aivan kulman takana, messut järjestetään tänä vuonna 7.-9.2022.

Tule tapaamaan rekalaisia osastolle C-201, jossa on esillä tuorein kattaus asennus- ja keskijännitekaapeleita Rekan tuotevalikoimasta. Kaapelinkuorintapisteillä voit itse testata Rekan laadukkaiden kaapeleiden helpon kuorittavuuden.

Vastuullisuus on merkittävä osa liiketoimintaamme ja toimimme asiakasta ja ympäristöä ajatellen. Tule keskustelemaan kanssamme, mitä vastuullisuus tarkoittaa yrityksessämme ja kuinka se huomioidaan kaikessa Rekan toiminnassa raaka-aineista lähtien.

Osastollamme on esillä myös Cabler®-kaapeli- ja kelahallintajärjestelmä. Cabler® perustuu kelojen yksilölliseen tunnistamiseen QR-koodien ja GPS-paikantimien avulla, jolloin keloja ja kaapeleita pystytään seuraamaan ja koordinoimaan vaivattomasti.

Tervetuloa keskiviikosta perjantaihin Jyväskylän Paviljonkiin osastolle C-201 tapaamaan rekalaisia ja katsastamaan kaapelialan uudet tuulet!

Messujen viralliset sivut: https://www.paviljonki.fi/messut/sahkomessut/