Skip to main content

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste – Asiakas- ja markkinointirekisteri

PÄIVITETTY 23.5.2018

Tämä tietosuojaseloste selvittää, miten käsittelemme henkilötietoja asiakas- ja markkinointiviestinnässä.

Sinulla on oikeus henkilötietojen suojaan. Käsittelemme henkilötietoja ainoastaan lainmukaisten käsittelyperusteiden nojalla ja läpinäkyvällä tavalla. Noudatamme henkilötietolakia sekä Euroopan unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) säännöksiä ja periaatteita.

Rekisterinpitäjä

Reka Kaapeli Oy (yritys)

myyntipalvelu@reka.fi

Y-tunnus: 1110846-3

Osoite: Kaapelikatu 2, 05800, Hyvinkää, Suomi

Rekisteröidyt

  • Asiakkaat (yhteyshenkilöt)
  • Potentiaaliset asiakkaat
  • Verkkosivuston käyttäjät
  • Liiketoiminnan kannalta merkittävät sidosryhmät (yhteyshenkilöt)

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Käytämme henkilötietoja yrityksen viestintään ja asiakkuuden hoitoon sekä markkinointiin ja myyntiin. Henkilötietojen käsittelyn peruste on yrityksen oikeutettu etu, asiakassuhteeseen liittyvät sopimukset tai henkilön suostumus.

Yrityksen oikeutettuja etuja ovat liiketoimintaan liittyvä viestintä sekä tuotteiden ja palvelujen kohdennettu B2B-suoramarkkinointi, joka liittyy vastaanottajan vastuualueeseen yrityksessään.

Henkilötietojen käsittelijät ja tietojen luovutus

Henkilötietoja käsittelevät ne Reka Kaapeli Oy työntekijät, joiden työtehtäviin yllä mainittu käsittely kuuluu sekä asiakas- ja markkinointirekisterin tekniseen ylläpitoon ja käyttötukeen valtuutetut yrityksen työntekijät.

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Käsiteltävät henkilötiedot

Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot:

  • Yhteystiedot kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • Työtehtävään liittyvät tiedot kuten tehtävä, vastuualue
  • Työnantajayrityksen yhteys- ja taustatiedot
  • Tapahtumatiedot kuten tilaisuuksiin osallistuminen tai myynnin ja asiakaspalvelun yhteydenotot
  • Mahdolliset luvat ja suostumukset
  • Mahdolliset muut henkilön suostumuksella kerätyt tiedot

Tiedot henkilön käyttämistä markkinoinnin sisällöistä (käyttötiedot):

  • Markkinointiviestien lähetys-, avaus- ja klikkaustiedot
  • Yrityksen verkkosivujen käyttötiedot kuten ajankohta, sivut ja kesto
  • Tuotekorttien, esitteiden ja muun materiaalin tilaus- ja lataustiedot
  • Evästeet

Käyttötiedoista analytiikan avulla päätellyt tiedot (johdetut tiedot):

  • Kiinnostuksen kohteet
  • Liidipisteet, jotka kuvaavat sisältöjen käytön aktiivisuutta

Henkilötietojen säilytysaika

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeen yllä määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Verkkosivustomme kautta ladatut tiedostot, kuten työhakemukset ja CV:t, poistetaan automaattisesti  viimeistään 24 kuukauden kuluttua tapahtumasta.

Kohdennettuun suoramarkkinointiin liittyvät sähköpostiviestien ja yrityksen verkkosivujen sisältöjen käyttötiedot poistetaan automaattisesti viimeistään 24 kuukauden kuluttua käytöstä.

Sähköpostimarkkinointilistaltamme pääset poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissa olevan poistumislinkin kautta.

Säännönmukaiset tietolähteet

  • Yrityksen asiakasrekisteri
  • Rekisteröityjen itse verkkosivuston, sähköpostin tai muuta kautta ilmoittamat tiedot
  • Yritysten julkisilta verkkosivuilta, verkon yhteisöpalveluista tai muista vastaavista rekistereistä saadut yritysten yhteyshenkilöiden tiedot

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteritietoihin pääsee käsiksi ainoastaan rekisterinpitäjä ja erikseen nimetyt tekniset henkilöt. Vain nimetyillä henkilöillä on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin. Sinulla on oikeus peruuttaa antamasi suostumus ja vastustaa tietojesi käsittelyä. Sinulla oikeus pyytää tietojen korjaamista, käsittelyn rajoittamista tai poistamista lain sallimissa puitteissa. Tee pyyntö lähettämällä sähköpostia yllä ilmoitettuun yrityksen osoitteeseen.

Sinulla on oikeus tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä valvontaviranomaiselle

Suoramarkkinointikielto

Sinulla on oikeus milloin tahansa kieltää meitä käyttämästä tietojasi suoramarkkinointiin. Emme koskaan myy tai muutoin luovuta henkilötietojasi muille tahoille, jotta nämä voisivat kohdistaa suoramarkkinointia sinuun.

Hankimme verkkomainontaa mm. LinkedIniltä, Facebookilta ja Googlelta. Nämä yhtiöt eivät kuitenkaan koskaan saa henkilötietojasi eikä tällaisessa mainonnassa ole kyse suoramarkkinoinnista, vaan se perustuu evästeisiin. Katso tarkemmin kohta evästeet.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Kehitämme liiketoimintaamme jatkuvasti ja siksi pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä palveluissamme. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti.

Evästeet

Käytämme sivuillamme evästeitä (”cookies”). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Evästeiden käytön ensisijaisena tarkoituksena on parantaa ja mukauttaa vierailijan käyttökokemusta sivustolla sekä analysoida ja parantaa sivuston toimivuutta ja sisältöä. Evästeiden avulla kerättyjä tietoja voidaan myös hyödyntää viestinnän ja markkinoinnin kohdentamisessa sekä markkinointitoimenpiteiden optimoinnissa.

Vierailijaa ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Evästeiden avulla saatua tietoa voidaan kuitenkin liittää käyttäjältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin tietoihin, esimerkiksi käyttäjän täyttäessä lomakkeen sivustollamme.

Evästeiden avulla kerätään seuraavanlaisia tietoja:

  • vierailijan IP-osoite
  • vierailun ajankohta
  • selatut sivut ja sivujen katseluajat
  • vierailijan selain