Uudet kelanumerokyltit käyttöön Rekalla

Kuva uudesta, puisesta kaapelikelasta, jossa uusi numerokyltti

Reka Kaapelin puukelojen numerokyltit ovat kokeneet uudistuksen. Kelanumeroita on hyödynnetty Rekalla jo vuosikymmeniä helpottamassa kelojen logistiikkaa. Uudet kelanumerokyltit on otettu tällä viikolla käyttöön Keuruun tuotantolaitoksella, ja pikkuhiljaa myös Hyvinkäällä ja Riihimäellä. Numerokylttejä käytetään kaikissa puukeloissa, jotka Rekalta lähtevät, myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

Kuva uudesta, puisesta kaapelikelasta, jossa uusi numerokyltti

Uusien numerokylttien painatus on laseroitu ja pinta anodisoitu, joka tekee pinnasta kovan ja kulutusta kestävän. ”Uudet kelakyltit tulevat paikalliselta, hyvinkääläiseltä toimijalta. Kyltit ovat laadukkaampia ja näkyvät paremmin esimerkiksi trukin kopista, sekä ovat luettavampia kelillä kuin kelillä. Valokuvissa kyltit erottuvat nyt hyvin, mikä on tärkeää esimerkiksi dokumentoinnin eri vaiheissa työmailla” kertoo tuotepäällikkö Joonas Koskinen Rekalta.

Kelanumerot auttavat paikantamaan tilauksen tarkasti, mitkä kelat on toimitettu milläkin rahdilla. Numerosta näkee myös minne tilaus on toimitettu ja milloin, sekä kuinka monta kertaa kaapelikela on kiertänyt käytössä. Kaapelikelat palautetaan ja kierrätetään käytössä niin monta kertaa, kuin kela pysyy laadukkaana ja käyttökuntoisena. Myös kelahallintasovellus Cabler perustuu kelanumeroihin, jolloin kaapelikelat on mahdollista tunnistaa yksilöllisesti kelakierron kaikissa vaiheissa, mikä on jälleen yksi askel kohti sujuvampaa ja älykkäämpää kelahallintaa.