Uusi avoin kaapeli- ja kelaekosysteemi Cabler nyt lanseerattu

Lanseerasimme yhdessä teknologiakumppanimme Kihon kanssa Cabler -järjestelmän Jyväskylän SähköValoTeleAv 2020 – messuilla. Cabler sai messuilla positiivisen vastaanoton ja herätti paljon kiinnostusta messuvieraiden keskuudessa. Palvelu otetaan käyttöön alkukesästä 2020.

Mikä on Cabler?

Cabler on uusi avoin kaapeli- ja kelaekosysteemi, joka on erityisesti sähköalalle kehitetty työkalu. Cablerin tarkoituksena on helpottaa työmaiden projektihallintaa, tehostaa logistiikkaa sekä sujuvoittamaa kelapalautusprosessia. Se perustuu kelojen yksilölliseen tunnistamiseen QR- koodien ja GPS-paikantimien avulla, jolloin keloja ja kaapeleita pystytään seuraamaan ja koordinoimaan helposti ja vaivattomasti.

Miksi käyttää Cableria?

Cabler säästää aikaa sekä energiaa, sillä GPS- paikantimien avulla kelat voidaan paikantaa reaaliajassa niin kentällä kuin toimistossakin. Sovelluksen avulla on myös mahdollista saada selville, kuinka paljon kelassa on kaapelia jäljellä, mikä helpottaa kelakuljetusten sekä palautusten optimointia. Kustannussäästöjä syntyy, kun kaapelien ”hukkapätkät” saadaan käyttöön ja kelat kiertävät nopeammin. Käyttöliittymä on rakennettu helppokäyttöiseksi palvelemaan sekä kentällä kelojen kanssa työskentelevien että projektin johdon tarpeita.

Milloin Cableria pääsee käyttämään?

Mobiilisovellus sekä laajennettu web-selain tulevat käyttöön kesällä 2020. Ensimmäisessä vaiheessa Cablerista löytyvät Reka Kaapelin kaikki asiakastoimitukset. Tämän jälkeen palvelu avataan asteittain muiden kaapelivalmistajien sekä tukkukaupan keloille.

Cableria mukana kehittämässä:

Digita, Kelakierrätys.fi, Versowood & Kaukokiito

Kiinnostuitko?
Lue lisää Cablerista: www.cabler.fi

Cablerista uutisoitua muualla:

Nyt digitalisoidaan kaapelikelojen hallinta – Cabler-järjestelmä siivoaa tienpientareet

Reka ja Eltel kehittivät sovelluksen kaapelikelojen tehokkaaseen hallintaan

Kaapelikelat kartalle – Reka Kaapeli ja Digita yhteistyöhön kehittämään digitaalisia paikannusratkaisuja