Skip to main content

Haemme kunnossapitoasentajaa Hyvinkään tehtaalle

8.2.2021

Haemme Hyvinkään tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

 

KUNNOSSAPITOASENTAJAA (SÄHKÖ JA AUTOMAATIO)

 

Tehtävässä pääset toteuttamaan mielenkiintoisia ja vaihtelevia kunnossapidon tehtäviä osana ammattitaitoista kunnossapitotiimiä. Huolehdit ja toteutat itsenäisesti tuotantolinjojen sähkö- ja automaatiojärjestelmien ennakkohuolto- ja vikakorjaustöitä sekä osallistut muihin laitteiston huolto- ja korjaustöihin.  Pääset myös osallistumaan linjojen parannus- ja muutostöiden suunnitteluun niiden toteutuksen lisäksi. 

 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta (esim. sähkö- tai automaatioasentaja), vähintään 3-5 vuoden työkokemusta teollisuuden kunnossapidon parista. Lisäksi tehtävässä vaaditaan englannin kielen taitoa, joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä, B-ajokorttia ja riittäviä tietoteknisiä taitoja (mm. toimisto-ohjelmistot, sähköposti) sekä valmiutta vuorotyöhön.

Arvostamme lisäksi kokemusta mekaanisesta kunnossapidosta, tuntemusta ohjelmoitavista logiikoista (Siemens S7) ja taajuusmuuttajista sekä tasavirtakäytöistä.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen, oppimiskykyinen, järjestelmällinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn osana tiimiä. Persoonaltasi olet positiivisen ja oma-aloitteinen tiimityöntekijä. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, osaavan tiimin tuen ja kilpailukykyisen palkan. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Olli Kuparinen puh. 050 414 6131 arkisin klo 13.00-15.00 välillä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään 23.2.2021.

 

Hae meille kunnosapitoasentajaksi tästä