Palvelinkeskukset

Digitalisaation myötä tietoliikenteen määrä on voimakkaassa kasvussa, mikä lisää kysyntää palvelinkeskuksille. Palvelinkeskuksista on tullut ratkaiseva tekijä älykkään sekä modernin yhteiskunnan toimivuuden kannalta.

Palvelinkeskusten toiminta on turvattava keskeytymättömällä sähkönsyötöllä vuoden jokaisena päivänä, niiden standardit asettavatkin korkeita vaatimuksia kaapeleiden laadulle ja ominaisuuksille. Toiminta palvelinkeskuksissa on turvattava myös mahdollisen tulipalon aikana.

Palvelinkeskuksissa käytettävien kaapeleiden tulee olla halogeenittomia. Reka by Nexansin halogeenittomat kaapelit soveltuvat eritysesti asennuksiin, joissa turvallisuus edellyttää hälytys-, ohjaus-, merkinanto- ja energiasyöttöjärjestelmien toimintaa myös tulipalon aikana. Rekan halogeenittomien kaapeleiden savunmuodostus on vähäistä eivätkä ne levitä paloa nipussa, jolloin niitä voidaan käyttää tiloissa missä evakuointi on haasteellista. Kaapeleidemme laatu auttaa varmistamaan palvelinkeskusten luotettavuuden, turvallisuuden ja pitkäikäisyyden.

Kaapelit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja niiden laatu varmistetaan Rekan omissa testauslaboratorioissa. Näin varmistamme kaapeleiden korkean laadun ja turvallisuuden. Rekan kaapelit ovat kotimaisia Avainlipputuotteita, jotka valmistetaan CO2-vapaalla sähköllä.

Lataa esite – Cable solutions for data centre electrification by Reka Cables

Data centres’ standards place high demands on the quality and characteristics of the cables, when used on the site. We offer a broad portfolio of high-quality and environmentally friendly cable solutions for data centres electrification.

Palvelinkeskus

Halogeenittomat palonsuojakaapelit mittavaan palvelinkeskusprojektiin

Sähköurakoitsija Kirby Group Engineering pyysi Reka Kaapelilta vuonna 2018 tarjousta mittavasta projektista. Kyseessä oli merkittävä, Suomessa sijaitseva, palvelinkeskusprojekti, johon Kirby Group Engineering tarvitsi asiantuntevaa kaapelitoimittajaa.

Palvelinkeskus_sininen

Haluatko lisätietoja? Autamme mielellämme.

Yhteydenottolomake