Skip to main content

Haemme tuotesuunnittelijaa

10.2.2020

Vahvistamme tuotetukea ja haemme keski- ja suurjännitekaapeleiden

Tuotesuunnittelijaa

Keskeisin tehtäväsi on keski- ja suurjännitekaapeleiden tuotesuunnittelu ja tuotetietojen laadinta osana suunnittelutiimiämme. Osallistut vastuualueesi kaapeliteknisiin asiantuntijatehtäviin mm. myynnin, tuotannon ja tuotekehityksen tukena.

Sähkö/sähkövoimatekniikan insinöörin tutkinto (insinööri, AMK-insinööri) luo sopivan pohjan tehtävään. Arvostamme oma-aloitteista ja järjestelmällistä otetta suunnittelu- ja kehitystehtäviin ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sähköjakeluverkkoihin liittyvä tuntemus on etu. Englanninkielen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle. Teet yhteistyötä myös ulkomaisen vientiorganisaatiomme kanssa.

Toimit viihtyisissä toimitiloissa Hyvinkään pääkonttorissamme. Yrityksemme tarjoaa mm. asiantuntevan tiimin tuen ja työhyvinvoinnin tukitoimia.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.3.2020 mennessä osoitteeseen recruiting@reka.fi. Merkitse hakemukseen tunnus ”Tuotesuunnittelija”. Lisätietoja tehtävästä antaa (to 13.2., ke 19.2. ja ke 26.2. klo 16-18) tuotekehitysjohtaja Mika Mutru, p. 0207 200 294.