EQQ LiteRex: joustava ja helppo kuoria

Kotimainen EQQ LiteRex täysin UV-suojattu halogeeniton asennuskaapeli. EQQ LiteRex on taipuisa, pysyy hyvin muodossaan ja on erittäin helppo kuoria. Se on suunniteltu asentajan työtä ajatellen!

EQQ LiteRex: joustava ja helppo kuoria

Kotimainen EQQ LiteRex -asennuskaapeli on suunniteltu asentajan työtä ajatellen. Se on kerännyt kiitosta erinomaisesta käsiteltävyydestään; joustavuudesta ja helposta kuorittavuudesta.

EQQ LiteRex sopii kiinteän asennukseen ulko- ja sisätiloissa, eikä sen vaippaa tai johdineristeitä tarvitse erikseen suojata UV-säteilyltä. EQQ LiteRex on testattu ja hyväksytty CPR-luokkaan Dca-s2, d2, a2, joten se soveltuu useimpiin asennuksiin.

Turvallinen ja täysin kierrätettävä kaapeli pohjoisiin olosuhteisiin

Paloa levittämättömänä asennuskaapelina EQQ LiteRexin savunmuodostus on tulipalossa vähäistä, mikä helpottaa evakuointia.

Myös halogeenittomuutensa ansiosta EQQ LiteRex on erinomainen valinta; tulipalossa halogeeniton kaapeli turvaa huomattavasti perinteistä PVC-kaapelia paremmin niin ihmisiä, omaisuutta kuin ympäristöäkin.

Kaikki kaapelissa käytetyt muovit ovat halogeenittomia ja termoplastisia ja siten täysin kierrätettävissä.

Kaapeli käy hyvin myös pohjoismaisiin olosuhteisiin ja se voidaan asentaa jopa -15⁰C asteen pakkasessa.

Lue lisää EQQ LiteRexistä täältä.

Suomalaisia Avainlippu-tuotteita

Kaikki Reka by Nexans -kaapelit on suunniteltu Suomessa ja ne tuotetaan paikallisesti Riihimäen ja Keuruun tehtailla. Rekalle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä.

Käytämme tuotteiden valmistamiseen uusiutuvia energialähteitä; vastuullisuus on kiinteä osa Reka Kaapelin toimintaa. Lue lisää vastuullisuudesta Reka Kaapelilla.