Kelapalautusehdot

Reka Kaapeli Oy:n kelapalautusehdot 15.6.2021 alkaen

  1. Palauttaja maksaa rahdin palautuspisteeseen, joiden yhteystiedot löytyvät kohdasta kelapalautuspisteet. Palauttaja vastaa myös siitä, että kuorma on turvallista purkaa
  2. Palautuksen yhteydessä on huolellisesti täytettävä Reka Kaapeli Oy:n kelapalautuslomake, johon vastaanottaja kuittaa lähetyksen. Puutteelliset tiedot estävät kelahyvityksen suorittamisen.
  3. Palauttaja vastaa siitä, että kelat pystytään yhdistämään niistä täytettyyn palautuslomakkeeseen
  4. Reka Kaapeli vastaanottaa ainoastaan Rekan logolla ja/tai muulla tunnistemerkinnällä varustettuja keloja ja EUR -merkinnällä varustettuja kuormalavoja. Reka Kaapeli veloittaa muista kuin omista keloista kierrätysmaksun 100€/kela (alv. 0%), joka vähennetään kelahyvityksen yhteydessä.
  5. Reka Kaapeli Oy hyvittää ainoastaan ehjät ja korjauskelpoiset kelat ja kuormalavat voimassa olevan hinnaston mukaisesti.
  6. Hyvityksen voi saada ainoastaan rekisteröity yritys. Kelapalautuslomakkeeseen tulee merkitä yrityksen Y-tunnus. Pyydettäessä yrityksen tule esittää kuitti ostosta, jolla palautettavan kelan / lavan omistusoikeus on siirtynyt hyvityksen saajalle.
  7. Reka Kaapeli ei vastaa hyvityksen oikeellisuudesta, mikäli palautusehtoja ei ole noudatettu.