Aurinkoenergian siirto varmistetaan Rekan suurjännitekaapeleilla Tanskassa

European Energy A/S rakensi 50 MW aurinkovoimapuiston Tanskaan Hanstholmiin yhdessä kumppaninsa Energrid A/S kanssa.

European Energy A/S rakensi 50 MW aurinkovoimapuiston Tanskaan Hanstholmiin yhdessä kumppaninsa Energrid A/S kanssa.

Aurinkovoimapuisto on Tanskan ensimmäinen, jossa on käytössä kaksipuoliset moduulit; paneelit, jotka keräävät auringonvaloa paneelin molemmilta puolilta. Kaksipuoliset moduulit tehostavat aurinkovoimapuiston energiantuotantoa, sillä niiden avulla saadaan talteen enemmän aurinkovoimaa samalta alueelta verrattuna perinteiseen aurinkovoimapuistoon.

Projektissa käytettiin yli 16 kilometriä Rekan Dryrexin PEX-AL-LRT 72,5 kV: n suurjännitekaapelia siirtämään energiaa aurinkovoimapuistosta verkkoon. Energridillä on laaja kokemus Rekan tuotteista ja heidän asentajansa pitävät työskentelystä Rekan kaapeleiden kanssa niiden hyvien käsittelyominaisuuksien ansiosta. ”Yhteistyö on sujuvaa, ja yhteydenotto Rekaan on aina helppoa. Myös teknisissä asioissa heidän asiakaspalvelustaan ​​saat aina täsmällisen vastauksen.” toteaa Energridin osastopäällikkö Jesper Primdahl.

 

Hanstholmvej Denmark

Rekan kaapelit tuotetaan vihreällä sähköllä

Kaikki Rekan kaapelit valmistetaan CO2-vapaalla sähköllä. Luotettavat Dryrex-suurjännitekaapelit valmistetaan Riihimäen tuotantolaitoksessa. Suurjännitekaapeleita käytetään yleisesti sähkönsiirtoon ja jakeluun, kansallisen verkon, sähköasemien ja kunnallisten verkkojen kaapelointiin.

Lue lisää Rekan suurjännitekaapeleista